#Hayvanlarında bizim gibi elleri kolları olsa

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı 00:57

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da Anneler Günü sürprizi herkesi duygulandırıyor. Anneler Günü gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor! Anneler Günü'nün yaklaşm..

Azraille Dans Fragman 02:40

Azraille Dans Fragman

Niyazi hayatını hırsızlık yaparak sürdürmektedir. Kardeşi Hasan ve annesi Gülizar ile birlikte küçük bir Ege kasabasında yaşayan Niyazi bir yandan da klasik araba ile sünnet düğünlerinde çocuk gezdirmektedir. Kardeşi ise..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan 04:41

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan

nsan ve hayvan arasındaki ilişki, tarihin başlangıcından beri varolmuştur. At gibi bazı hayvanlar, fiziksel görevlerde bize yardım etmek için kullanılırken, köpek gibi diğer hayvanlar ise koruma sağladı. Bu hayvanlar her..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Helikopter Sanan Uçak 00:26

Kendini Helikopter Sanan Uçak

Tek Motorlu Da Olsa O Bir Uçak Ama Tıpkı Helikopter Gibi İniyor. Bu İlginç İniş, Uçağın Özelliğinden Değil, Pilotun Yeteneği Ve Akrobasi Merakından Kaynaklanıyor. Uçağın 'Helikopter İnişi' Kolay Gibi Görünse De Oldukça Z..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018 VW Jetta İlk İzlenimler 02:06

2018 VW Jetta İlk İzlenimler

Merakla beklenen 2018 Yeni VW Jetta nihayet tanıtıldı. Ülkemizin en popüler sedan modellerinden volkswagen jetta yeni yüzünü şu sıralar gerçekleşen detroit otomobil fuarında gösterdi. Yerini aldığı modele göre daha estet..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..