#Hayvanlarında bizim gibi elleri kolları olsa

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Rihanna - We Found Love 04:35

Rihanna - We Found Love

We found Love (Intro) It's like you're screaming, And no one can hear. You almost feel ashamed That someone could be that important, That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts..

  • PengoTV tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ravi İncigöz - Acı Aşk 03:58

Ravi İncigöz - Acı Aşk

Her günüm seninle kasvetli Her gecem seninle şehvetli Türlü renkler gibi halimiz Vücudumuzda birbirimizden biriz Yorulmuş ruhumuz Örselenmiş kalbimiz kavgalardan Çok nedeni varken yürümek Bir sebebi yokken gitmek ..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Zakkum - Sen Hala Benimlesin 04:19

Zakkum - Sen Hala Benimlesin

Bilmezler ki içimdesin Hiç kimse kokunu silemez Göğsümde ta derinde Sakladığım yerini bilemez Sen hala gözümü alan güneş Üşüyüp yaktığım ateş Saatler sende durmuş gibi benimlesin Sen hala kanatları yorulmuş Diğerlerinde..