#Hazar yıldız sürgün müzik dinle

İsimsizler -  Baban Değilim Ben Senin! 04:31

İsimsizler - Baban Değilim Ben Senin!

İsimsizler 10. Bölüm'de; Afran ve Yıldız yıllar sonra karşı karşıya geliyor. Babasını bir anda karşısında gören Yıldız ise şaşkınlığını gizleyemiyor ve ondan hesap soruyor.Yıldız ve babası arasında geçen konuşmada, yılla..

  • ANKA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 5.Bölüm - Çok Gıcıksın 04:29

Rüya 5.Bölüm - Çok Gıcıksın

Rüya 5. Bölüm Özet: Sefer, Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından rahatsızdır; Yıldız'ın peşini bırakmaz. Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat'ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer...

  • ANKA tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor 03:32

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor

Şehir merkezi Yarahamet Mahallesi Şeftali Sokak'ta iki binanın arasında bulunan mezarlığa yaklaşık 1 metre genişliğindeki aradan girilebiliyor. Halk arasında türbe olarak değerlendirilen mezarlığın bakım ve temizliği vat..

Kemal Ünlüses - Kime Ne 05:39

Kemal Ünlüses - Kime Ne

Söz & Müzik: Hazar Yıldız..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi 00:53

Süper Star Küslerin Barışmasıyla İlgili Bakın Ne Dedi

Süperstar Ajda Pekkan sanat camiasındaki küskünlükler ve barışmalar hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir albüm müjdesi de veren ünlü şarkıcının yorgun ama keyifli halleri gözlerden kaçmadı. Volga Tamöz’ün stüdyo çıkışında ..

  • BETA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Demet Akalın'ın Canlı Yayında Şarkı  Söyleme Korkusu! 01:59

Demet Akalın'ın Canlı Yayında Şarkı Söyleme Korkusu!

Yıldız Tilbey'le beraber Hayatı Tesbih Yapmışım şarkısına Yıldız'ın ısrarlarıyla eşlik etmeye çalışan Demet Akalın'ın o andaki performansı, aslında canlı şarkı söylemekten nasıl çekindiğinide ortaya koydu...

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevinden Duyguya Kuliste OLAY Sözler! İşte O Anlar 10:46

Merve Sevinden Duyguya Kuliste OLAY Sözler! İşte O Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Gamze Taşkın hayranı olduğu Yıldız Tilbe'yi karşısında görünce çok duygulandığını ve heyecanlandığını söylerek Yıldız Tilbe'ye sarılmak istediğ..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:54

İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı

Öte yandan Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Berfin, Yıldız'ı kaçırır. Aniden hainler tarafından yolu kesilen Yıldız ise bu sırada Olcay'dan yardım ..

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle 01:00

Bodrum Masalı 40. Bölüm Fragmanı İzle

Yıllardır birbirlerini bekleyen Faryalı ile Yıldız, nihayet yeniden bir araya gelmişlerdi. Hemen akabinde Aslı'nın, Maya ile Faryalı'nın kızı olduğunu öğrenmiş; ikili arasına bir duvar daha örülmüştü. Maya'nın Bodrum'a g..

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Görevden Aldı 00:45

İçişleri, Eşini Yardımcısı Yapan Başkan Dahil 3 Belediye Başkanını Gör

İçişleri Bakanlığı, Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ve Ankara Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan'ı görevden aldı. İçişleri Bakanlığınca, Adana Ceyhan Bele..

 O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler? 01:18

O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler?

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri Deniz Seki Murat Boz Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş'ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can'ın yerine hapisten çıkan Deniz S..

  • ANKA tarafından
  • 2.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanının Babasına Silahlı Saldırı 02:48

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanının Babasına Silahlı Saldırı

AK Parti Kozaklı Gençlik Kolları Başkanı Esat Yıldız'ın babası Mustafa Yıldız, silahlı saldırıya uğradı. Silahın tutukluk yaptığı olayda saldırgan, Mustafa Yıldız'ı silahın kabzasıyla yaraladı...

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halil Kurt - Ayrılık 03:59

Halil Kurt - Ayrılık

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden iyi düşün dönüşü yok, dönmez giden Kördüğüm seven unutmaz gülüm Kalbim elinde sürgün, Bogazımda bir hıçkırık Düğüm düğüm.....

Halil Kurt - Kördüğüm 03:59

Halil Kurt - Kördüğüm

Ayrılık yağmuruna tutulduk birden, İyi düşün dönüşü yok ,dönmez giden... Tertemiz bu sevgiyi, Kirlettik neden ? Agir geldi, Tasiyamadik ne sen ne ben... Kördüğüm seven unutmaz gülüm, Kalbim elinde sürgün, Boğazımda b..

Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..