#Hazar yıldız Çatacak yer arıyorum müzik dinle

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Vatanım Sensin - İnsanın İçi Titreyecek Sevdiğiyle! 05:22

Vatanım Sensin - İnsanın İçi Titreyecek Sevdiğiyle!

Yıldız'ın odasında ağladığını gören Ali Kemal, bunun nedenini öğrenmek için Yıldız ile konuşmak ister.Yaşadıkları durumdan korkan Yıldız, Leon'a onu sevdiğine dair bir mektup yazar. Leon'dan gelen cevap, Yıldız için üzüc..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman 00:41

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragman

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar 07:39

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar

İngiliz The Economist gazetesinin yaptığı habere atıfta bulunan Gazeteci-Yazar Bekir Hazar, İngiliz gazetenin 'Türkiye'nin yüzyıllardır Rusya ile savaş halinde bulunduğunu bu yüzden bu yakınlaşmanın' oldukça ilginç oldu..

Birbirine Benzeyen Ünlüler 00:54

Birbirine Benzeyen Ünlüler

No 309 Demet Özdemir Hazar Ergüçlü Ve Beni Karıştırıyorlar..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarımız Tehlikede! 1:46:38

Çocuklarımız Tehlikede!

Küresel Oyunlar ve Zihin Kodlaması 00:00 Giriş 03:42 Çocuklara Yapılan Manipülasyonlar ve Sübniminal Mesajlar 11:52 Neden Özellikle Çocuklara Manipülasyon Yapılıyor? 17:26 İnternet Ortamının Çocuklara Oyunlar Üzerinden..

  • STUDIO AS tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor 03:32

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor

Şehir merkezi Yarahamet Mahallesi Şeftali Sokak'ta iki binanın arasında bulunan mezarlığa yaklaşık 1 metre genişliğindeki aradan girilebiliyor. Halk arasında türbe olarak değerlendirilen mezarlığın bakım ve temizliği vat..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

 O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler? 01:18

O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler?

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri Deniz Seki Murat Boz Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş'ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can'ın yerine hapisten çıkan Deniz S..

  • ANKA tarafından
  • 2.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yankesici Kız 00:38

Yankesici Kız

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

İkiz Babası Oldun 01:30

İkiz Babası Oldun

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

Üvey Babadan Taciz 00:52

Üvey Babadan Taciz

Avukat Selim Bey’in (Avni Dilligil) Yıldız ve Mehtap adında ikiz kız çocukları vardır. Sürekli karıştıklarından omuzlarına yıldız ve mehtap dövmesi yaptırılır. Bir gün Yıldız dadısı ile plaja gider. Yankesici Saçaklı Raz..

İsimsizler -  Baban Değilim Ben Senin! 04:31

İsimsizler - Baban Değilim Ben Senin!

İsimsizler 10. Bölüm'de; Afran ve Yıldız yıllar sonra karşı karşıya geliyor. Babasını bir anda karşısında gören Yıldız ise şaşkınlığını gizleyemiyor ve ondan hesap soruyor.Yıldız ve babası arasında geçen konuşmada, yılla..

  • ANKA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 5.Bölüm - Çok Gıcıksın 04:29

Rüya 5.Bölüm - Çok Gıcıksın

Rüya 5. Bölüm Özet: Sefer, Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından rahatsızdır; Yıldız'ın peşini bırakmaz. Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat'ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer...

  • ANKA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası 01:09

Gençlik Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Gençlik Marşı Dağ başını duman almış, Gümüş dere durmaz akar. Güneş ufukta şimdi doğar... Yürüyelim arkadaşlar! Sesimizi yer gök su dinlesin, Sert adımlarla her yer inlesin! Bu gök deniz nerede var? Nerede bu dağlar ta..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) 05:44

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) Dinle Melekler Ölmez şarkı sözleri ile Yüzüme bir bak korkudan eser var mı? Şarkımı dinle durduruyor zamanı Soluyor renkler bitiyor düşler Eriyor içim eriyor geri gelmez..

Kemal Ünlüses - Kime Ne 05:39

Kemal Ünlüses - Kime Ne

Söz & Müzik: Hazar Yıldız..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..