#Hazar yıldız Çatacak yer arıyorum müzik dinle

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Cengiz Yurtseven - Nerdesin Sen 06:24

Cengiz Yurtseven - Nerdesin Sen

Cengiz Yurtseven'in, Silvana Müzik etiketiyle yayınlanan Yıldız Bağları albümünde yer alan Nerdesin Sen isimli şarkısı,..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Chris Pratt ve Vin Diesel'li 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'den Yeni Fragman Geldi 02:27

Chris Pratt ve Vin Diesel'li 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'den Yeni

Uzayın derin noktalarına yolculuk ederken bir yandan da galaksiyi korumaya çalışan ekibi anlatan Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) filminden yeni fagman geldi. James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular 08:49

Müthiş Top Kontrollerine İmza Atan Futbolcular

Bir Çok Yıldız Futbolcuların Yer Aldığı Derlemede Gelen Topu Klas bi Şekilde Kontrol Eden Yıldızları Seyrediyoruz Efendim....

Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle 55:39

Olacak O Kadar 13.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 13. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Yıldız ve İkinci Bahar skeci yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucize Film İzle 2:16:23

Mucize Film İzle

Yönetmenliğini,senaristliğini ve oyunculuğunu Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmi sinemada büyük ses getirmiştir.İzleyici tarafından oldukça beğenilen filmin dğer başröl oyuncuları Mücahit Avci, Cezmi Baskin,Yildiz..

  • Tv Series tarafından
  • 58.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Belözoğlu'na Büyük Doğum Günü Sürprizi 03:50

Emre Belözoğlu'na Büyük Doğum Günü Sürprizi

37. yaşını kutlayan Emre Belözoğlu'na Başakşehir Futbol Kulübü özel bir video ile doğum günü sürprizi hazırladı. Videoda Filipe Luis, Javier Zanetti, Arda Turan, Burak Yılmaz gibi yıldız isimlerin Emre için iyi dilekleri..