#Hazir

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi 03:57

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: Yarim su bardagi un 1 adet yumurta 50 g tozseker 50 g yumusak margarin veya tereyagi 1 Paket vanilyasekeri Yarim paket kabartmatou 3 yemek kasigi süt Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 pak..

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki 02:19

Berat Albayrak Muharrem İnce'ye Öyle Bir Cevap Verdi Ki

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Korgeneral İsmail Metin Temel ile ilgili sözlerini de değerlendirdi. Albayrak, Biri çıkmış apolet söküyor. Düne kadar asker ö..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Pratik Ayran Yapımı 01:06

Pratik Ayran Yapımı

Özellikle yalnız yaşayanlar ve mutfağında çok fazla eşyası olmayanlar için büyük kolaylık sağlayacak bir yöntem bu. Ekstra kap bulaştırmadan saniyeler içinde ayranınız içime hazır hale gelecektir..

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız 12:36

Fatmanur Öztekin Kısa Saçlılar İçin 6 Farklı Saç Modeli Isısız

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl kolay şekillendiriyorum hemde ısı kullanmayarak bunları sizlerle paylaşmak istedim hazır yaz geliyoken işinize yarar diye düşündüm, umarım be..

I Love You Baby Şarkısıyla Et Şov Yapan Nusret 00:43

I Love You Baby Şarkısıyla Et Şov Yapan Nusret

Etin ustası Nusret Gökçe bu sefer kesilmeye hazır büyük etini ı love you baby şarkısıyla kıvama getirmeye çalışıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece 13:29

Sizi Uykunuzdan Edecek 15 Bilmece

Nasıl daha zeki olursunuz. Çalışmalar, bulmaca ve bilmece çözmenin beyniniz için son derece faydalı olduğunu gösteriyor. Zekânızı keskinleştirir, hafızanızı güçlendirir ve size ufak detaylara dikkat etmeyi öğretir. Birb..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşkım İrem Aktulga Tıraş Hakkında Doğru Bİlinen Yanlışlar 08:55

Aşkım İrem Aktulga Tıraş Hakkında Doğru Bİlinen Yanlışlar

Hazır yaz aylarıda gelmişken biraz kıl tüy meselelerinden konuşalım istedim, özelliklede tıraş yöntemi ile tüylerden kurtulmak. Umarım keyifle izlersiniz...

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Upgrade Türkçe Altyazılı Fragmanı

31 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA Geleceğin korkutucu yüzünü görmeye hazır olun! UPGRADE heyecan verici hikayesiyle 31 Ağustos'ta sinemalarda sizi bekliyor.....

Sokak Röportajına Karşı Olan Mersin Halkı 00:29

Sokak Röportajına Karşı Olan Mersin Halkı

Mersin sokaklarına çıkan muhabir seçim öncesi halkın nabzını tutmak istemiş. Ancak Mersin halkı sokak röportajına hiç mi hiç hazır değil...

  • JET TV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BİM Yemekleri VS. Restoran Yemekleri - Lezzet Karşılaştırması 13:12

BİM Yemekleri VS. Restoran Yemekleri - Lezzet Karşılaştırması

Yeni bir lezzet karşılaştırması ile beraberiz. Bu kez BİM'den aldığımız hazır yemekleri, lokantalardan sipariş ettiğimiz yemeklerle karşılaştırıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sia - Ft. Rihanna - Say Yes 04:00

Sia - Ft. Rihanna - Say Yes

Sia - Beautiful People Say - Çeviri Puanlama: (1 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) Hands out stretch, what you got Eller uzansın, neyin var Give me your best and I won't turn you down En iyisini ver v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Tokatla Son Bulan Evlilik Teklifi 00:44

Tokatla Son Bulan Evlilik Teklifi

Nijerya'da bir genç sevgilisine evlenme teklifi etmek istemiş. Bunun için alışveriş merkezini seçmiş ancak sevgilisi buna daha hazır değilmiş çünkü tokadı yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay - Arda Turan Davasında Burak Yılmaz Bombası 10:04

Berkay - Arda Turan Davasında Burak Yılmaz Bombası

Berkay - Arda Turan davasındaydı. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Berkay katıldı. Arda Turan gelmezken yerine avukatının hazır bulunduğu duruşmada tanıklar dinlendi. Mahkeme duruşmayı 11 Eylül'e erteledi...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Fancy Nancy Clancy - Anneler Günü Sürprizi 02:35

Fancy Nancy Clancy - Anneler Günü Sürprizi

Süper kıyafetleri, tatlı gülüşü ve en az onun kadar tatlı anne, babası, arkadaşlarıyla Nancy’nin sihirli ve şık dünyasına hazır olun!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 343 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar  Sinamada  Mısır Kavgası - Morkomedyen 03:14

Burçlar Sinamada Mısır Kavgası - Morkomedyen

Hazır sinema yapımcıları ile sinema salonları arasında savaş varken bizde burçlar karakterlerimizi sinemaya götürelim dedik...

  • JET TV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce