#Hazır yufkadan ispanaklı gözleme tarifi

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Barbunya Tarifi  Barbunya Pilaki  Barbunya Yemeği 02:09

Barbunya Tarifi Barbunya Pilaki Barbunya Yemeği

Barbunya Pilaki Tarifi Malzemeler 2 su bardağı barbunya 1 adet havuç 1 adet soğan 1 adet domates 1 yemek kaşığı salça 3 diş sarımsak 5-6 sap maydanoz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet limon 1 tatlı kaşığı tuz Barbunya Ye..

Domates Çorbası Tarifi 01:28

Domates Çorbası Tarifi

Domates Çorbası Tarifi..

Fırında Bütün Tavuk Tarifi 02:06

Fırında Bütün Tavuk Tarifi

Fırında Bütün Tavuk Tarifi izle..

Fırında Dolma Tarifi 06:15

Fırında Dolma Tarifi

Fırında Dolma Tarifi izle..

Fırında Karnıyarık Tarifi 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi

Fırında Karnıyarık Tarifi izle..

Fırında Makarna Tarifi 09:24

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna Tarifi izle..

Fırında Balık Tarifi 04:36

Fırında Balık Tarifi

Fırında Balık Tarifi izle..

Fırında Somon Tarifi 01:57

Fırında Somon Tarifi

Fırında Somon Tarifi izle..

Tül Perde Tatlısı Tarifi 06:56

Tül Perde Tatlısı Tarifi

Tül Perde Tatlısı Tarifi..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Düğün Çorbası Tarifi 01:39

Düğün Çorbası Tarifi

Bugün sizlere düğün çorbası tarifini paylaşıyoruz. Yedikçe yedirten Sağlıklı ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Kaşığı gelen et parçacıklarıyla harika bir çorba, yoğurt ve ve un yumurtanın sarısıyla terbiyelenmiş ..

Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..