#Hazır yufkadan peynirli sandal börek tarifi

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Yalancı Mantı Tarifi 02:24

Yalancı Mantı Tarifi

Mantının zahmetli açılan yufkasından, haşlamasına kadar süreç bizim gözlerimiz de büyüdüyse bir de canınız mantı çektiyse ne yapmalıyız? Tabi ki de yalancı mantı yapmalıyız. Hazır yufkadan çıtır çıtır fırında çabucak haz..

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi 05:18

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi

Kıymalı Patatesli Tava Böreğim İçin Malzemeler: İç harcı için: 2 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet soğan 150- 200gr. kadar kıyma 1 havuç 2 adet patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber börek sosu için: 2 yumur..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Tavuklu Makarna Tarifi 03:35

Tavuklu Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket haslanmis makarna 600 gr kusbasi seklinde dogranmis tavukgögsü 3 4 yemek kasigi siviyag Baharat olarak tuz karabiber pulbiber 1 cay bardagi dolusu hazir satilan domates sosu kullandim(sizde yoksa hazi..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi 02:59

Patatesli Kahvaltılık Börek Tarifi

Kahvaltılık tarifler için tok tutan ve nefis birşeyler arayanlara patatesli kahvaltılık börek tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan patatesli kahvaltılık tarifi için malzeme listesi de oldukça azdır...

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi 01:14

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi

Malzemeler 1 paket milföy Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Az miktarda unladığımız tezgaha 1 adet milföyü alarak kare alacak şekilde açalım. 2.Milföyü ekranda izlediğiniz şeki..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Gül Böreği Tarifi 01:52

Gül Böreği Tarifi

malzemeler: 3 adet yufka 50 gr tereyağı İçi için: 200 gr peynir ya da kaşar loru 7-8 dal maydanoz Üzerine: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sıvı yağ Hazırlanışı; 1.1 adet yufka 4 parçaya bölünür. 2.1 parça yufka laınar..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Mantılı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 01:28

Mantılı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Mantılı Çorba Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1, 5 yemek kaşığı salça 5-6 su bardağı sıcak su 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı hazır mantı 1 adet bulyon Karabiber Pulbi..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..