#Hazırlanan raporda gizli

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran - 03:41

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran -

Ali Baran Sevgili Vokal Gitar : Ali Baran Kaval : Bircan Karahan Mix Mastering : Erhan Engin Stüdyo : Nena Sanat Akademi Arhavi Saçlarının tellerinden Öperim canım sevgili Bırakıp gitmelerini Severim canım sevgili ..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Azize ile Cevdetin Hasreti Sona Eriyor! 05:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Azize ile Cevdetin Hasreti Sona Eriyor!

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenen Azize, rahat bir nefes alır ve özlemini duyduğu sevdasına artık kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Azize, artık Cevdet'in gerçek vazifesini öğrenmiştir. Vatanı..

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

'Reklamı Geç' Butonuna Kendi Basan Reklam 00:21

'Reklamı Geç' Butonuna Kendi Basan Reklam

The Martin Agency tarafından hazırlanan reklam filmi video üzerinde çıkan Preroll reklamları konu alıyor. Barclays için hazırlanan reklam filminde, Rube Golberd makinesinin son görevi reklamı geç butonuna tıklamak...

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler 06:11

Fabrika Gibi Çalıştılar, 162 Bin Maske, 6 Ton Dezenfektan Ürettiler

Aydın’da yeni eğitim-öğretim döneminde covid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlanan okullara Karacasu Kaymakamlığı bünyesinde kurulan atölyede maske ve dezenfektan desteği sağlandı. İl genelindeki ilkokul ve anaokullar..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:30

Tahinli Kurabiye Tarifi

malzemeler Yarım paket tereyağı (125 gr) 1 küçük çay bardağı sıvı yağ (100 ml) 1 küçük çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un İç malzemesi: 1 su bardağı tahin (200 ml) 1 su bardağı ince..

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi 02:45

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi

Havuçlu Pırasalı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler 3 adet hazır yufka İç malzemesi için; 3 adet havuç 750 g pırasa Sıvı yağ Tuz Karabiber Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta Hazırlanışı; 1...

Bardak Kek Tarifi  90 Saniyede Kek Yapımı 01:36

Bardak Kek Tarifi 90 Saniyede Kek Yapımı

Bardak Kek için malzemeler; 2 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı kakao yarım çay kaşığı kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 yemek kaşığı sıvı yağ 4 yemek kaşığı süt 1 tatlı kaşığı nutella / sarelle vs. Hazırla..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 03:10

Kavala Kurabiyesi Tarifi

1.1 su bardağı iri çekilmiş çiğ badem ve 1 su bardağı un tavaya alınır. 2.Kısık ateşte 5dk kadar kavrulur. 3.Kavrulan un ve badem geniş bir tabağa alınarak iyice soğuması beklenir. 4.Hamur için yoğurma kabına, 125g tere..

İmam Bayıldı Tarifi 02:34

İmam Bayıldı Tarifi

2 büyük boy soğan 3 adet yeşil biber 3 adet domates 6-7 diş sarımsak Yarım demet maydanoz Sıvı yağ Pul biber Karabiber Tuz Hazırlanışı; 1.Çizgili soyup yarım saat kadar tuzlu suda beklettiğimiz 5-6 adet patlıcan kurula..

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır 03:12

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır

Tencerede kek tarifi 1.1 küçük boy su bardağı şeker, 2 adet yumurta çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 s..

Patates Mantısı Tarifi 01:55

Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı nasıl yapılır? 4-5 adet haşlanmış patates soyularak yoğurma kabına alınır. El ile yoğrularak patatesler püresi haline getirilir. Tuzu ayarlanır, pul biber, karabiber ve kıyılmış maydanoz eklenerek güzelce..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..