#Haşhaşlı ve susamlı kurabiye yapımı

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : 2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemedi..

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:29:17

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle

Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson'dır.Bean, Lo..

  • PengoTV tarafından
  • 15.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu 01:55

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in babası Mehmet Sürmen, oğlunun bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıktığ..

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar 06:02

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar

Isı kullanmadan ve saçlarınızı fazla yıpratmadan sadece saç bandı ile dalgalı saç yapımı. Saçlarını bukle bukle veya kıvırcık yapmak isteyenler için de fikir verebilir. Sizce nasıl olmuş?..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:18:13

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Tae-Young (Kim Soo-Hyun) suç dünyasında popüler bir tetikçidir. Soğukkanlı ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kumar oynanan bir otel açmanın hayalini kurmaktadır. Bir muhabir daha sonra Jang Tae-Young'un peşi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 19.480 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta 01:38

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta

15 Dakikada Çikolata Kaplı Mozaik Pasta Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 150 gr tereyağ 4 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 1 paket vanilya 4 paket petibör bisküvi 1 su bardağı kırılmış fındık ..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret Etti 02:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir'de Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, İstanbul’da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış törenine katıldı...

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi 01:15

Şemdinli'de PKK'ya Ait 3 Katlı Mağara Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde teröristlerin depo olarak kullandıkları 3 katlı bir mağarada çok sayıda mühimmat ele geçirdi. TSK, Şemdinli Derecik Balkayalar bölgesinde devam eden o..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentrayı Kullandı

Şehir içi yolcu taşımacılığına yönelik alarak İstanbul'da Marmaray ve İzmir'de Egeray'ın ardından Ankaralılara metro konforunda banliyö hizmeti vermek üzere TCDD tarafından yapımı tamamlanan Başkentray'ın açılışı Cumhurb..

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi 02:02

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi

Zeytinyağlı Patlıcan Yemeği Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet patlıcan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 1 adet kuru soğan 2 adet domates rendesi (ben 4-5 yemek kaşığı domates sosu kullandım) yarım çay bardağı..

Genç Aileler İçin Uygun Fiyatlı Konutlar 00:52

Genç Aileler İçin Uygun Fiyatlı Konutlar

Pamuk prensesin yedi cücelerle yaşadığı evi ne kadar basitmiş yapmak. çok uygun ev yapımı , iyi seyirler..

  • PengoTV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Cem Yılmaz Fundamentals 2:14:46

Cem Yılmaz Fundamentals

Yapımcılığını CMYLMZ Fikirsanat'ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Dündar'ın yaptığı, Cem Yılmaz'ın 2011 yapımı tek kişilik gösterisi. Sinema gösterimleri. Baştaki CM'nin Cem olduğu barizdir. 101 aslında yüz bir değil,..

  • Umut Tv tarafından
  • 12.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle 1:34:44

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle 1:19:14

Gırgır Ali 1982 Türk Filmi İzle

Konusu: 1980 li yıllarda komedi üstüne komedi filmi çeken Cüneyt Arkın'dan çok güzel bir film,hayatı gırgırına alan bir adamın hikayesi..Gırgır Ali derler ona önce öper sonra döver İsmiyle nam salmış bir adam..film komed..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle 1:26:48

Gurbetçi Şaban 1985 Türk Filmi İzle

Konusu: Şaban, saf görünümlü bir köylüdür. Ancak kurnazlık yapmaktan geri durmaz. İş bulmak için Almanya'ya çalışma izni olmadan giden Şaban, yolda tanıştığı Bahar adlı bir kıza aşık olur ve aynı farbikada çalışmaya başl..