#Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu 02:33

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu

YSK'da cumhurbaşkanı adaylaının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekildi. Buna göre sıralama, Muharrem İnce, Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partis..

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca 01:39

Kürtlerin Duygularına Tercüman Olan Amca

Diyarbakır'da Selahattin Demirtaş'ın yaptığı çağrı sonucu çıkan 6-7 Ekim olaylarında 3 arkadaşıyla birlikte vahşice öldürülen Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'ün yaptığı konuşma büyük beğeni kazandı...

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler 01:55

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi hedef alarak, “HDP'ye fahri sözcülük yapmak net biçimde Kandil'e göz kırpmak, İmralı'ya şirinlik yapmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır” dedi...

Gündeme Bomba Gibi Düştü Yürüyüşe Türk Bayrakları Alınmadı 02:36

Gündeme Bomba Gibi Düştü Yürüyüşe Türk Bayrakları Alınmadı

Berlin'de düzenlenen CHP yürüyüşünde Türk Bayrağı krizi yaşandı. Gündeme bomba gibi düşen olayda görevlilerinin, yürüyüşe Türk Bayraklarının alınmayacağını söylediği görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara sebep old..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'li milletvekillerinin TBMM'nin 26. dönem 3. yasama yılı açılış törenine katılmalarını, “Onların yeri Kandil biliyorsunuz” sözleriyle değerlendirdi...

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu 01:36

Acılı Anne Kızına Dönmesi İçin Böyle Çağrıda Bulundu

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa götürülen ailelerin Diyarbakır HDP il binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor. 1 yılı aşkın süredir oturma eylemlerini sürdüren o anneler, evlatlarına teslim ol ç..

Meclis'te Bütçe Görüşmelerinde Kavga Çıktı 03:27

Meclis'te Bütçe Görüşmelerinde Kavga Çıktı

Meclis’te bütçe görüşmelerinin 6. gününde de tansiyon düşmek bilmedi. HDP'nin suçlamaları üzerine kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu fotoğraflarla anlattı. HDP'li vek..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı 01:18

Engelli genç kandırılıp dağa kaçırıldı, aile evlat nöbetine katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine, bir aile daha katıldı...

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’ 02:06

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’

HDP’nin kapatılması için hazırlanan iddianame meclis koridorlarının en sıcak başlığı. İktidar da muhalefet te bu konuyu konuştu. En anlamlı tepki ise Diyarbakır annelerinden geldi...

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamamak gerekiyor- 14:55

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamama

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla ekranlara gelen “Sebep Sonuç” programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesi , HDP'li Gü..

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde 01:39

Ailelerin kararlı direnişi 987’nci gününde

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il binası önündeki evlat nöbeti 987. gününde devam ediyor...

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Meral Akşener Erken Çark Etti 00:20

Meral Akşener Erken Çark Etti

10 Ocak günü partisini CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çok çirkin, saygısız ve ayıp bulan Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yapılan vekil transferinin ardından bugün de ittifak detayları için CHP genel Başkanı ..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı 03:20

AK Parti'de Geri Dönüş Heyecanı

Cumhurbaşkanımızın AK Parti Genel Başkanı olarak yeniden görev alması bizi onure eder bu sözler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'a ait. Memleket Meselesi programında yeni dönem ile birlikte beklenen reform v..