#Hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın 00:38

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin toplu temel atma törene katıldı...

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız 01:33

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Dar

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

 Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır 00:36

Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. dedi...

Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret 02:23

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babasını ziyaret etmek istedi. Ancak Safitürk'ün babası bu ziyaret talebini geri çevirdi. Reddin gerekçesini ise ..

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi 07:15

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resmi Twitter hesabı üzerinden parti içi muhaliflere yönelik sert çıkışı, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Sinan Oğan ve Meral Akşener’in başın..

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil 00:31

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. dedi...

David Cameron Kimdir? 01:46

David Cameron Kimdir?

David William Donald Cameron (d. 9 Ekim 1966), eski Birleşik Krallık Başbakanı ve Muhafazakâr Parti'nin eski genel başkanı. Cameron, 2005 yılında 2005 Muhafazakar Parti (BK) liderlik seçimi'ni kazanarak partinin Genel Ba..

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler 02:45

Bekir Bozdağ- Kılıçdaroğlu'na Abd'den Mail Gönderdiler

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbenin kontrollü olarak yapıldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na kritik bir soru sordu. TGRT'de soruları yanıtlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na ABD'den kim mail gönderdi? diye ..

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Başbakan  'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun 00:57

Başbakan 'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi...

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın 00:39

Donald Trump Nato Ülkelerine: Ödeme Yapın

ABD Başkanı Donald Trump, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile düzenlediği ortak basın toplantısında, NATO üyelerinin savunma için borçlu oldukları miktarı ödeyeceğini ve eksikliği telafi etmek için ABD'ye güvenemey..

Kılıçdaroğlu  Kavga Edenleri Gerekirse Kapının Önüne Koyacağız 01:11

Kılıçdaroğlu Kavga Edenleri Gerekirse Kapının Önüne Koyacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğim. Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız dedi...

Devlet Bahçeli  İdamı Getirelim Alttan Almayalım 01:46

Devlet Bahçeli İdamı Getirelim Alttan Almayalım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, idam cezasının getirilmesi ile ilgili, “Durmayalım, alttan almayalım, geciktirmeyelim. Türkiye’nin kendi göbek bağını nasıl kestiğini, nasıl keseceğini herkese gösterelim” dedi...

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

Saadet Partisinden CHP'ye Uyum Yasası Ziyareti 02:15

Saadet Partisinden CHP'ye Uyum Yasası Ziyareti

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek partisinin uyum yasaları konusundaki görüşlerini anlattı...

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı 00:59

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz darbesinde halkla birlikte direnen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saklandığını iddia etti. Bu iftiraya imza atan Akşener ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi darbeyi 15 Temmu..

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü 07:01

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül’de İstiklal İçin Kararlılık yürüyüşü düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yapılan yürüyüşte ..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..