#Hdpli vekil teröristin cenazesine katıldı

Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe İmzalı Rap Şarkısı Geliyor 04:24

Serdar Ortaç'tan Yıldız Tilbe İmzalı Rap Şarkısı Geliyor

Serdar Ortaç Hadise'nin doğum gününe daha öncede kameralara yakalandığı Leman Hanım'la katıldı! Leman Hanım için ne dedi? Yıldız Tilbe imzalı rap şarkısı çıkarmaya hazırlanan Serdar Ortaç şarkının bir kısmını okudu!..

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır- 01:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Krizin Anahtarı İslam İktisadı'dır-

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gerçekleştirilen İslam Ekonomisi Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaza yönelik açıklamalarda bulundu; ''Krizden çıkışın a..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması

''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'' gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da merasime video konferans yöntemiyle katıldı. “Türkiye'nin en önemli çevre projelerinden biri açıkl..

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

İstanbul'da Deprem Dönüşümü 02:01

İstanbul'da Deprem Dönüşümü

İstanbul'da deprem riski olan binaların dönüşmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zeytinburnu'nda inşa edilecek konutların temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum 39 ilçede 64 riskl..

İstanbul'a kadın tren sürücüleri geliyor 03:48

İstanbul'a kadın tren sürücüleri geliyor

Yüzlerce başvuru arasından başarılı olan 88 kadın aday Metro İstanbul ailesine katıldı. İBB'de kadın çalışan istihdamını önemsiyoruz. Bu değişimin İstanbul'a çok şey katacağına inanıyoruz...

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin güç katacak tesisleri hizmete açtı 04:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin güç katacak tesisleri hizmete açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyete geçirilen TÜBİTAK Yeni Mükemmeliyet Merkezi’nin açılış törenine katıldı...

30 Milyar Dolarlık Yerlileştirme 02:31

30 Milyar Dolarlık Yerlileştirme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni'ne katıldı. Konuşmasında millileşme mesajı verdi. Küresel rekabette yeni sıçrama alanları oluşturmalıyız dedi...

Suriye Milli Ordusu'na 1000 Yeni Asker 01:09

Suriye Milli Ordusu'na 1000 Yeni Asker

Suriye milli ordusu saflarını güçlendirdi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan bin asker orduya katıldı..

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı 03:30

Yavuz Sultan Selim Vefatının 500. yılında hatimler ve dualarla anıldı

Yavuz Sultan Selim vefatının 500. yıl dönümünde okunan 500 hatmi şerif ile anıldı. Fatihteki Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen mevlidi şerif programına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı...

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı 06:33

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tsunami sonucu boğularak ölen 87 Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakan..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı 01:07

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüsü atlattı. Hatta iş başı yaptı. Bakanlığa giden Soylu, ilk iş olarak güvenlik ve koordinasyon toplantısına katıldı...

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı 01:11

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı

Şanlıurfa'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir araya geldi. İki bakan buluşmasında tarlada biçerdövere binerek mısır hasadına katıldı...

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı! 04:13

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Sözlerime Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ede..

Çin'e İlk İhracat Treni Yola Çıktı 01:26

Çin'e İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Beyaz eşya yüklü ilk ihracat trenimiz Çin'e doğru yola çıktı. Marmaray Kazlıçeşme'de düzenlenen uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar 02:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Enerji Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Türkiye'ye yönelik provokatif hareketleri sert bir dille eleştirdi; ''Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kar..

Bakan Soylu- 2021'i Afet Eğitim Yılı İlan Ettik 01:43

Bakan Soylu- 2021'i Afet Eğitim Yılı İlan Ettik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Gölbaşı Yerleşkesi'nde polis arama kurtarma tanıtım programına katıldı. Soylu 2021'i afet eğitim yılı ilan ettiklerini açıkladı...

Yürek ısıtan dostluk 01:08

Yürek ısıtan dostluk

GÜNGÖR AİLESİNİN 2 KÖPEĞİ VARDI. 3 AY ÖNCE ARALARINA OĞULLARI EFE DE KATILDI... KÖPEKLER İLK BAŞTA MİNİK BEBEĞİ YADIRGADI, KISKANDI. AMA SONRASINDA O KISKANÇLIK YERİNİ KOSKOCAMAN BİR SEVGİYE BIRAKTI..ÖYLESİNE BİR SEVGİ K..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..