#Hdpli vekil teröristin cenazesine katıldı

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor 03:14

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor

TGRT Haber, Kriminal Daire Başkanlığı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nün eğitimlerine katıldı. Personel, kötü hava şartlarında dahi delilleri bulma ve muhafaza altına alma eğitimini başarıyla tamamladı. Muhabir arkada..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi 03:38

Yeditepe Huzur- Uygulamasında 189 Bin 369 TL Para Cezası Kesildi

İstanbul genelinde gerçekleştirilen helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında, 149 bin 470 kişi sorgulanırken, toplamda 189 bin 369 TL para cezası kesildi. İstanbul İl Em..

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..

İddia uğruna atlara eziyet ettiler! 01:32

İddia uğruna atlara eziyet ettiler!

ADANA'DA BİR GRUP İKİ AT ARABASINI BİRBİRİNE BAĞLAYIP YARIŞTIRDI. İKİ VİCDANSIZ ZAVALLI HAYVANLARI İDDİA UĞRUNA KAMÇILARKEN DİĞERLERİ DE BU EZİYETE TEZAHÜRATLARLA KATILDI...

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

''Orman yakan terör suçlusudur'' 01:32

''Orman yakan terör suçlusudur''

YANGIN BÖLGESİNDE İNCELEME YAPAN LİDERLER ARASINA MERAL AKŞENER DE KATILDI. KUNDAKLAMA İDDİALARININ BİN AN ÖNCE AYDINLATILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYEN İYİ PARTİ LİDERİ, YASAL DÜZENLEME YAPILMALI, ORMAN YAKANLAR TERÖR SUÇLU..

26 FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILDI 03:54

26 FABRİKANIN AÇILIŞI YAPILDI

ERDOĞAN, ANKARA 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDEKİ 26 YENİ FABRİKANIN AÇILISINA KATILDI...

Drone gören masum ayılar! 01:07

Drone gören masum ayılar!

İLK DEFA DRONE GÖREN HASAN AMCA DA, LÜTFİYE NİNE DE TEPKİLERİYLE TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU. DRONE GÖRÜP ŞOKA GİRENLER KERVANINA EN SON HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ AYILAR KATILDI.....

Polisten çakar-siren denetimi 02:55

Polisten çakar-siren denetimi

İSTANBUL TRAFİĞİ, HİÇBİR RESMİ GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN ARAÇLARINA ÇAKAR, SİREN TAKIP GEZEN UYANIK SÜRÜCÜLERLE DOLU... EKİPLER BUGÜN ONLARIN PEŞİNDEYDİ... DENETİME SHOW HABER EKİBİ DE KATILDI... KİMİ BAHANE ÜSTÜNE BAHANE..

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim 05:58

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı D

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'ta Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi y..

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 30:33

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2

BÜYÜK ORTADOĞU SAVAŞI - Age Of History 2 - Bölüm 2 Herkese merhaba arkadaşlar, bu videoda Age Of Civizilations 2 de Ermenistan olarak oynadık. Orta Doğuda büyük bir savaş başladı. Türkiye'de bu savaşa katıldı. Bakalım ..

  • Emrullah tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi 01:15

Trabzon'da öldürülen 3 kız kardeş işte böyle toprağa verildi

Trabzon'un Of ilçesinde imam babaları Emre Göktaş tarafından tabancayla başlarından vurulup öldürülen Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin cenazeleri, toprağa verildi. Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi'nde dün ak..

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ… 04:04

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ…

Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuğun katili yanındaki 19 yaşındaki genç çıktı. Öldürdü, yardım çağırdı, taziyesine gitti… Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında b..

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET! 09:45

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET!

CENEVRE’DE CEHENNEM TUZAĞI'NDA TÜRKİYE’DE VAR! Türkiye'den 11 kişi katıldı. 11 kişinin tümü DSÖ yetkisine tamam dedi. İsimleri gizlenen 11 kişiyi listeledim. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 yıl önce