#Hdpli vekil teröristin cenazesine katıldı

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Mhp'li Vekilden Sert Tepki 00:52

Mhp'li Vekilden Sert Tepki

Mhp'li Vekilden Sert Tepki Mhp'li vekil; Ak Parti İl Başkanının Protokolde Ön Sırada Oturmasına Tepki Göstererek Alanı Terk Etti..

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..

Terör Örgütü PKK'nın Sabotajcısı Öldürüldü! Üzerinden Suriye Kimliği Çıktı 01:18

Terör Örgütü PKK'nın Sabotajcısı Öldürüldü! Üzerinden Suriye Kimliği Ç

Lice'deki operasyonda öldürülen Amed Regel kod adlı teröristin üzerinden Suriye Arap Cumhuriyeti'ne ait kimlik çıktı. Teröristin 2016 yılında Kuzey Irak'tan bölgeye sabotajcı olarak gönderildiği belirlendi...

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Kazada ölen iki arkadaşa gözü yaşlı veda 04:43

Kazada ölen iki arkadaşa gözü yaşlı veda

Muğla'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Berkant Gürleyen ve Berat Aydın, memleketleri Zonguldak'ta son yolculuklarına uğurlandı. İki yakın arkadaşın cenazesine çok sayıda seveni katıldı. İki gencin babaları..

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

 Vatan Şaşmazın Alyansını Eşi Parmağına Taktı 01:31

Vatan Şaşmazın Alyansını Eşi Parmağına Taktı

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesine gözyaşları hakim oldu.Acılı eşi Vatan Şaşmazin alyansini parmagina taktı..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Münir Özkul'un Cenazesinde Büyük Sitem 14:17

Münir Özkul'un Cenazesinde Büyük Sitem

Aydemir Akbaş'ın sitemi Münir Özkul'un cenazesine damga vurdu.....

  • BETA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu 03:33

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu

Malatya’da yalnız yaşayan bir kadın, evinde ölü bulundu. Uzun süre önce boşandığı öğrenilen kadının cenazesine ise ne eski eşi ne de akrabaları sahip çıktı...

Gamze Ekşi Jeffree Star'ın Makyajını Yapmaya Çalıştım - I Tried Following A Jeffree Star Makeup Tutorial 12:32

Gamze Ekşi Jeffree Star'ın Makyajını Yapmaya Çalıştım - I Tried Follow

Bu videoda sizlere Jeffree Star'ın Eski Sevgilimin Cenazesine Gidiyorum makyajını aynı adımlarla ama daha uygun fiyatlı ürünlerle yaptım :D Videoyu beğenmeyi ve buradan ➡ http://bit.ly/gamzeeksi kanalıma abone olmayı u..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Çetin Altay Film İzle

2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemediği maceral..

  • PengoTV tarafından
  • 3.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : 2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemedi..

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı 05:14

Avusturya'da Türk Düşmanlığı Neden Arttı

Avusturya'da artan Türkofobi'yle ilgili Avusturya'nın Türk kökenli vekili Hakan Gördü'ye bazı sorular yöneltti. Avusturya'da Türklere karşı yapılan ayrımcılığı ve artan baskıyı anlatan vekil Gördü, özellikle Avusturyalı ..

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı 01:24

Trabzonlu Teyzeden Müthiş Evet Cevabı

Trabzonlu teyze CHP'li vekil Hüsnü Bozkurt'a meydan okudu Karadenizli teyze: Evet, evet, evet, akşamdan sabaha kadar evet, ölene kadar evet Karadeniz Araklı referandum halk röportajları Trabzonlu teyzeden CHP'li vekile: ..