#Hdpli vekil teröristin cenazesine katıldı

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:17

Kuzey Irak’a Hava Harekatı 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “27 Eylül 2017 tarihinde Irak kuzeyinde icra edilen hava ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 01:07

Şemdinli'de 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede ; Hakkari Şemdinli'de, üs bölgelerine silahlı saldırı için hareket halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen silahlı iki teröristin hava h..

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Yakalandı 03:25

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Ya

Mersin'de 17 Ekim tarihinde meydana gelen ve 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan polis servis aracına yönelik bombalı saldırının failleri yakalandı. Gözaltına alınan PKK/KCK üyesi 21 kişiden 16'sı tutuklanırken, bombalı..

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü 01:16

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür kırsalında Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerince gerçekleştirilen operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, ke..

İşte ÖSO'nun Canlı Ele Geçirdiği YPG-PYD'li Teröristler 00:44

İşte ÖSO'nun Canlı Ele Geçirdiği YPG-PYD'li Teröristler

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ÖSO'nun canlı olarak ele geçirdiği iki teröristin getirilme anları böyle kaydedildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 935 Terörist Etkisiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şimdiye kadar 935 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Genelkurmay Başkanı Akar'la görüştüğün belirten Erdoğan, Tankımızın vurulduğu silahın menşei hakkında eli..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı'nda 3731 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 02:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeytin Dalı Harekatı'nda 3731 Terörist Etkisiz H

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda 3731 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi...

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada 00:34

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Amanos Dağları'nda etkisiz hale getirilen PKK'lı 11 teröristin cesetlerinin Türk askeri tarafından bulundukları yerden çıkartılması termal kameralar tarafından görüntülendi...

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi! 01:37

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi!

Zeytin Dalı Harekatında teröristlerden temizlenen alanlardaki PYD/PKK mensuplarınca oluşturulan betonarme ve çukur mevziler görüntülendi. Afrin bölgesinde ilerleyen komandolar, teröristlere ait bazı mevzileri de kontrol ..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Tunceli'de Terör Operasyonu 00:42

Tunceli'de Terör Operasyonu

Tunceli'de terör operasyonu Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında eylem hazırlığındaki 10 teröristin hava destekli operasyonda etkisiz hale getirildiği bildirildi...

Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi' 00:31

MSB- 'Son 24 saatte 16 terörist etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye kuzeyinde yürütülen operasyonlarda son 24 saatte 16 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini bildirdi...

MSB- '4 PKK’lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi' 00:16

MSB- '4 PKK’lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde yer alan Metina bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtasıyla tespit edilen 4 PKK’lı teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı...

Teröristin hain İstanbul planı 01:58

Teröristin hain İstanbul planı

MARDİN'DE POLİS SURİYE SINIRINDAN KOLU ALÇIDA BİR ŞEKİLDE GEÇEN KİŞİDEN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHENİN NE KADAR HAKLI OLDUĞU ALÇI KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI. PKK'LI TERÖRİSTİN KOLUNDAKİ ALÇIDA VE SIRTINDAKİ ÖZEL YAPIM ÇANTADA İSTANB..

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz 02:35

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışında devam eden terör operasyonlarıyla ilgili olarak, “Biz bu mücadeleyi teröristin olduğu yerde, Suriye'nin içinde, Irak'ın kuzeyinde temizlemezsek, kendi topraklarımızda bu m..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı 01:23

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla Irak'ın kuzeyinde yakalanarak 29 Temmuz'da Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/KCK üyesi Piro Karker kod adlı Cimşit Demir, Ağrı'da tutuklandı..

Yargı Karar Vermedikçe Biz De Vermeyeceğiz 01:59

Yargı Karar Vermedikçe Biz De Vermeyeceğiz

Yargı Karar Vermedikçe Biz De Vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Töreni'ne katıldı...