#Hdpli vekil teröristin cenazesine katıldı

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın 00:38

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın

Kılıçdaroğlu: Suçsuzsan Gelirsin Türkiye'ye, Yargının Önüne Çıkarsın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin toplu temel atma törene katıldı...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Giden Arabadan Atlayarak Horona Katılan Adam 02:43

Giden Arabadan Atlayarak Horona Katılan Adam

Adam hareket halindeki arabadan atlayıp, ortada oynanan horona katıldı. Bu sırada arabayı durdurmak gibi bir dertleri olmadığı için araba da kendi çapında horon oynuyor...

  • Cowboy tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu 03:26

Jetman'ler Fransa Hava Kuvvetleri ile Birlikte Uçtu

1200 metre yükseklikte saatte 260 km hız ile ilerleyen ekibe misafir olarak Jetman'ler katıldı. Fransız hava akrobasi ekibi ve Jetman'lerden muhteşem bir çalışma...

  • Cowboy tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge 00:41

THY'de Modaya Uydu - Mannequin Challenge

Sosyal Medyada son dönemde gündemde olan Mannequin Challenge'a THY de katıldı. 3. Havalimanı yüklenici firması İGA, Mannequin Challange videosuna, THY'den yanıt gecikmedi. İGA'nın daveti üzerine Türk Hava Yolları resmi t..

  • Cowboy tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Klasik Araba Kullandı 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan Klasik Araba Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa yolunda otomobil galerilerinin bulunduğu OTONOMİ'nin açılışına katıldı...

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm 11:15

Tayo Yeni Arkadaşımız Gani 9. Bölüm

Gani adlı yeni bir kırmızı otobüs garaj otobüs katıldı. Gani Wondie, Hana'nın yakın arkadaşı olan bir emektar otobüs bellek yongası ile yapıld ı. Tayo yeni bir arkadaşım var mutluluk ve garaj çevresinde Gani gösterir. Ta..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza 01:26

Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza

Berlin'de Noel pazarına dönük düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler toprağa verilmeye başlandı. Berlin'de çalışırken teröre hedef olan ve hayatını kaybeden 31 yaşındaki İtalyan vatandaşı Fabrizia Di Lorenzo için meml..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Hareketsiz video trendi uzayda 00:26

Hareketsiz video trendi uzayda

Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ekibi de insanların canlı heykellere dönüştüğü Mannequin Challenge furyasına katıldı...

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde 01:23

Esra Erol'un Damat Adayları Nakşibendi Tarikatı Sohbetinde

Esra Erol'un damat adayları Caner, Ferdi, Efkan, Ali Haydar, Nakşibendi tarikatı sohbetine katıldı. Caner'in instagram sayfasından paylaştığı videoda görüldüğü kadarıyla Caner'in yanında Ferdi, Efkan ve Ali Haydar'da bul..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Soylu,Sabah Namazı Buluşmalarının Konuğu 01:05

Soylu,Sabah Namazı Buluşmalarının Konuğu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneğince Kocatepe Camisi'nde düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları na katıldı...

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı 02:20

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı

Suikasta uğrayarak şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölümünün üzerinden tam 16 yıl geçti. Okkan, Diyarbakır'da, adının verildiği caddede ve memleketi Sakarya'da düzenlenen törenlerle anıldı. Diyarbakı..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..