#Hedef alındıgını

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yine aynı tuzak! 02:13

Yine aynı tuzak!

YİNE AYNI YALAN, YİNE AYNI TUZAK... POLİSİZ, SAVCIYIZ YALANIYLA ÖZELLİKLE DE YAŞLILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILAR 10 KİŞİNİN YAKLAŞIK 900 BİN LİRASINI ÇALDI. ADANA MERKEZLİ OPERASYONLA O SAHTEKARLAR YAKALANDI...

Bu mantar altından pahalı 07:13

Bu mantar altından pahalı

Uzakdoğuda yaklaşık 2 bin yıldır alternatif tıp tedavisinde kullanılan ve kilosu 3 bin lirayı bulan Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi) mantarı Düzce Üniversitesi tarafından üretilmeyi başardı. Üzerinde özel bir ekibin ça..

Ukrayna savaşında 16. gün 04:36

Ukrayna savaşında 16. gün

LUTSK VE DNİPRO İLKE KEZ HEDEF ALINDI..

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı 01:25

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı

Rusya, Seyir füzeleri ile Ukrayna topraklarını hedef aldı...

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Kel İş Arkadaşının Kafasına Muz Kabuğu Fırlatmak 00:03

Kel İş Arkadaşının Kafasına Muz Kabuğu Fırlatmak

İşyerinde kel iş arkadaşının kafasını elindeki muz kabuğu ile hedef alan adam hedefi 12'den vurmuş. Muz kabuğu cuk diye kafaya oturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu 00:33

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu

Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde valilik binası ile sivillerin yaşadığı bir binayı hedef aldı. Bir kısmı çöken valilik binasında 11 kişi enkaz altında kaldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

 Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti 00:45

Sporting Gijon vs Real Madrid 2-3 Maç Özeti

İspanya uluslararası Isco, Sporting'deki 3-2'lik galibiyette iki mükemmel golle Real Madrid'e yaptığı değerin muhteşem bir gösterisini sundu. Isco, Sporting Gijon ile mücadelede 3-2'lik galibiyetini elde etmek için Real..

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne 03:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Leonun Gerçek Vazifesi Ne

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Hilal'in hayatı ile tehdit edilen Leon, Vasili'nin verdiği görevleri yerine getirmek zorundadır. Vasili ile konuşan Leon, babasının Yörüklerin katledilmesi için emir verdiğine inanamaz ve ger..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Özdağ'ın provokatif paylaşımına Fahrettin Koca'dan tepki 01:16

Ümit Özdağ'ın provokatif paylaşımına Fahrettin Koca'dan tepki

Reyhanlı'da Türk doktor olmadığını iddia eden Ümit Özdağ'ın yanlış bilgisini düzelten Fahrettin Koca, bu kez Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Lideri'ne sert tepki gösterdi...

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar 51:14

Datanın Sahibi Gücü Elinde Tutar

Davos'un Geçmişi Davos'ta Neler Konuşuldu? Davos'da İklim Krizi Çelişkisi! Davos'un Geçmiş Yıllardaki Gündemleri Nelerdi? 4. Sanayi Devrimi mi Geliyor? Hayvanlardan Sonra Sıra Çocuklarda! Bizi Nasıl Kandırıyorlar? Olacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

Son Vurgun Film İzle 1:49:38

Son Vurgun Film İzle

Film Özeti Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıy..

  • Tv Series tarafından
  • 6.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karanlık Gölgeler Film İzle 1:48:27

Karanlık Gölgeler Film İzle

1960'lı yılların popüler gotik-gerilim dizisinden uyarlanan film, zengin ve çapkın vampir Barnabas Collins'in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını beyazperdeye taşıyor. Barnabas muhteşem bir hayat ..

  • Tv Series tarafından
  • 12.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BOP! 49:00

BOP!

Hatay-İskenderun Kürt Koridoru Planı deprem ile aktif edildi! HATAY'a sahip çıkın! dikkat AY-HATTI! Senelerdir söylüyorum hedef ülke TÜRKİYE!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ 57:24

BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ

HATAY'a sahip çıkın! dikkat AY-HATTI! Senelerdir söylüyorum hedef ülke TÜRKİYE Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya Anadolu, çünkü Anadolu'ya hakim olan Dünyaya hakim olur!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

 Oyunu Başaran Ufuk Özkan Çocuklar Gibi Sevindi! 01:53

Oyunu Başaran Ufuk Özkan Çocuklar Gibi Sevindi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 19 Ağustos Cumartesi bölümünde; Ufuk Özkan, elindeki okla hedefi vurdu ve sonrasında da Ters Kadeh oyununu da tek hamlede başardı! Oyunları başarmanın verdiği keyifle stüdyoyu ayağa kaldırdı! Ufu..

  • ANKA tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..