#Hedef alındıgını

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Chicago'da  Noel Haftasında 12 Kişi Öldürüldü 00:53

Chicago'da Noel Haftasında 12 Kişi Öldürüldü

Chicago(şikago)'da ölümcül silah şiddet salgını sırasında 27 kişi vuruldu ve 12 Noel hafta sonu öldürüldü. Chicago(şikago) polisi çete bağlantılı saldırıların kasıtlı olarak tatil toplantılarını hedef alındığını söyledi...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Bahçeli'den sert tepki! 02:15

Bahçeli'den sert tepki!

MHP LİDERİ BAHÇELİ DE GÜNDEMİN SICAK BAŞLIKLARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DEĞERLENDİRDİ. GELECEK PARTİSİ'NDEN SELÇUK ÖZDAĞ'IN UĞRADIĞI SALDIRI İÇİN, MHP'NİN HEDEF ALINDIĞINI SÖYLEDİ; OLANLARI KOMPLO OLARAK NİTELENDİRD..

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Müjdat Gezen, Nihata Nihal Dedi,  Nihatta  Odama Gel Göstereyim Nihali Dedi! 02:51

Müjdat Gezen, Nihata Nihal Dedi, Nihatta Odama Gel Göstereyim Nihali

HalkTv nin programında Müjdat Gezen'in,türkücü Nihat Doğan'ı hedef alan ve dalga geçmek için kullandığı Nihal kelimesine bakın ünlü türkücü nasıl çarpıcı açıklamalarda bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni 00:54

Brüksel saldırısının yıldönümünde kurbanlar için anma töreni

Belçika'da başkent Brüksel'i hedef alan terör saldırlarının birinci yıldönümünde kurbanlar anıldı. Belçika Kralı Philippe, düzenlenen törende bombalı saldırıya hedef olan Zaventem Havaalanı'na çelenk bıraktı. Kraliçe M..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Serkan Şengül Küfürlü İzmir Marşı İçin Açıklaması 00:32

Serkan Şengül Küfürlü İzmir Marşı İçin Açıklaması

İzmir Marşı'na küfrettiği ve milli değerleri hedef aldığı için büyük tepki çeken küfürbaz 'Ganyotçu' Ebubekir Öztürk, yakın arkadaşı oyuncu Serkan Şengül'ün de hedef olmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar aynı araçta bulu..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

TCG YILDIRAY Denizaltısı Hedefi On İkiden Vurarak Suya Gömdü 00:59

TCG YILDIRAY Denizaltısı Hedefi On İkiden Vurarak Suya Gömdü

TCG YILDIRAY denizaltısı tarafından 11 Haziran 2018 tarihinde kullanımdan kalkmış olan bir hedef gemisine harp başlıklı torpido atışı başarıyla gerçekleştirilmiş ve hedef gemi batırılmıştır. Görüntüler TSK'nın resmi hesa..

Suriyelilere Karşı Irkçı Kışkırtma 00:59

Suriyelilere Karşı Irkçı Kışkırtma

Eski Milletvekili Sinan Oğan ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Suriyeli mültecileri hedef haline getirdi. İki siyasetçi de Mersin'de nöbetçi bir eczaneye yapılan saldırıyı ırkçı ve kışkırtıcı bir dille sos..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Evanjelistler Ortadoğu’da Ne İstiyor? Son Kale “Edom” Neresi? 1:21:16

Evanjelistler Ortadoğu’da Ne İstiyor? Son Kale “Edom” Neresi?

Hedef Türkiye mi?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 3 ay önce