#Hem gülerim

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Aslı Afşaroğlu Pantolon Etek Nasıl Dikilir 07:44

Aslı Afşaroğlu Pantolon Etek Nasıl Dikilir

Bugün sizlerle hem benim için çok sevndirici bir haber hem de benimle hazırlanın videomda beğendiğiniz pantolon eteğimin dikimini paylaştım...

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Modeli 09:03

Belgin Uruk Hayal Tülden Çapraz Nişan Başı Tesettür Hayal Tül Nişan Mo

merhaba hanımlar beyler bu gün size hayal tülden çapraz drape Nişan başı yapım aşamasını çektik son yıllarda moda olan hem sade hem de şık gösteren çapraz drape gelin başında çok tercih ediliyor umarım beğenirsiniz i..

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Motosiklet Üzerinde Beklenmedik Hareketler Sergileyen Hacı Dede 01:37

Motosiklet Üzerinde Beklenmedik Hareketler Sergileyen Hacı Dede

Yolda motosiklet üzerinde giden hacı dede öyle hareketler sergilemiş ki hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar 02:58

Ateşle 'Oynayan' Adamlar Çeliğe 'Hayat' Veriyorlar

Isısı bin 200 dereceye ulaşan fırınlardan çıkardıkları kor halindeki çeliği yüksek basınçlı makinelerde döverek şekil veren operatörlerinin işi hem aşırı dikkat hem de fiziksel güç gerektiriyor...

Aslı Özdel Şık ve Pratik Yılbaşı Makyajı 08:08

Aslı Özdel Şık ve Pratik Yılbaşı Makyajı

Yeni yıla girerken , hem pratik hem de şık görünebileceğinizi düşündüğüm bu makyajı umarım beğenirsiniz!..

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

Damat ve Arkadaşlarından Gelini Etkileyen Dans 02:00

Damat ve Arkadaşlarından Gelini Etkileyen Dans

Damat ve arkadaşları hem gelin hem de düğüne gelen misafirlere eğlenceli twerk karışımlı dans koreografi hazırlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum 07:43

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum

Videomda gördüklerinizin aynılarını tıpatıp edinmek zorunda değilsiniz, Gratis ve Watsons’larda satılmıyor ama Rossman’larda oluyordu bir ara , hem beyaz gri renklerde pilli olan hem de Kaş Şekillendirici adı altında ust..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim 11:48

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim

Çooohh sııcaaahhh! ???????? Merhaba güzellerim. İlk kez favoriler videosu çektim umarım olmuştur bu. ???? Biraz heyecan var hadi bakalım hayırlısı. ???? Hem son birkaç aydır çok severek kullandığım makyaj ürünlerimi göst..

Neden Stalk Yaparız 03:31

Neden Stalk Yaparız

Meraktan efendim meraktan. Zaten başımıza ne geliyosa meraktan! Bizden öncekiler de merak ediyorlarmış; ama imkanları kısıtlıymış. 5n 1k. Eskiden gazetecilik kuralıydı. Şimdi stalk kuralı. Ne? Ne zaman? Nerede? Nasıl? ..

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ile Haluk'un boşanmadığını öğrenen Tutku, ikilinin arasını açmak için yeni bir hamle yapıyor! Tutku ile yaptığı konuşma sonrası, duyduklarını kendine yediremeyen Melt..

Eski Halinden Eser Kalmadı 32 Kilo Verdi Nur Yerlitaş'ın Son Haline Bakın 01:45

Eski Halinden Eser Kalmadı 32 Kilo Verdi Nur Yerlitaş'ın Son Haline Ba

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen ünlü modacı Nur Yerlitaş, sonunda ortaya çıktı. Son dönemde hem hayli kilo veren hem de tarz değişikliğine giden Nur Yerlitaş, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Mide ameliyatı olduğ..

  • BETA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Erkenci Kuş Demet Özdemir Makyajı 13:08

Ceyhan Başlangıç Erkenci Kuş Demet Özdemir Makyajı

Erkenci Kuş Demet Özdemir makyajını hem pratik hem de pek çok rujla uyum sağladığı için ve tabii ki izlediğim için paylaşmak istedim..

Ceyhan Başlangıç Saç Bakımı Rutinim Parlak Ve Yumuşak Saçlar 09:35

Ceyhan Başlangıç Saç Bakımı Rutinim Parlak Ve Yumuşak Saçlar

Saçlarımı kestirdikten sonra yeni bir saç bakımı rutinim oluştu.Hem parlak hem yumuşak olması için neler yaptığımı anlattığım video umarım işinize yarar :)..

Ceyhan Başlangıç Tek Marka Makyaj 13:48

Ceyhan Başlangıç Tek Marka Makyaj

Tek marka makyaj serisine Rimmel London'ın ürünleriyle devam ediyorum.Biliyorsunuz,artık Gratis'lerde de satılıyor.Yani hem Watsons hem de Gratis'ten kolayca ulaşabilirsiniz..