#Hem gülerim

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada 01:34

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada

E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun çeşitli noktalarında otomobille farklı zamanlarda seyreden 2 ayrı sürücü, araçların arasında defalarca makas atarak adeta trafikte terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehl..

Zekeriya Dede 10 Dönümlük Arazisini Çocuklar İçin Park Yaptı 01:52

Zekeriya Dede 10 Dönümlük Arazisini Çocuklar İçin Park Yaptı

Zekeriya dede 10 dönümlük bahçesini çocuk parkına dönüştürdü. Mahallesinde park olmayan çocuklar bu doğal ortamda hem koşup eğleniyor, hem de doyasıya salıncağa biniyor...

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Bakan Koca Türkiye'deki Son Durumu Değerlendirdi 02:19

Bakan Koca Türkiye'deki Son Durumu Değerlendirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilim kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Bakan Koca, hem koronavirüs tablosunu paylaştı hem de Türkiye'deki son durumu değerlendirdi...

Pekmez Üreticilerinin Vazgeçemediği Külek Sadece Kilis'te Üretiliyor 05:55

Pekmez Üreticilerinin Vazgeçemediği Külek Sadece Kilis'te Üretiliyor

Pekmez üreticilerinin vazgeçemediği külek sadece Kilis'te üretiliyor. Pekmez sezonu öncesinde yoğun bir şekilde üretilen külekte hem el hem ayak aynı anda kullanılıyor...

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada 00:21

İstanbul trafiğinde 'bu kadarına da pes' dedirten görüntü kamerada

Maltepe’de bir maganda arkadaşını yüzüstü motosiklete yatırarak dakikalarca seyretti. Maganda hem kendi hem de arkadaşının canını tehlikeye attığı o anları “ücretsiz nakliyat yapılır” notuyla sosyal medyada paylaştı...

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _ 01:30

Kanser Hastalarına Şifa Olacak Tesis Yapılıyor! _

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına şifa olacak bir tesis inşa ettiklerini, üretecekleri moleküllerle hem ithalatın önüne geçecek hem de yenilikçi bilimsel çalışmaları destekleyecek..

AĞAÇ KABUĞU İLE BİLGİSAYARDA ÇİZİM YAPMAK! ONLINE DERS DOSTU ÇİZİM TABLETİNİ İNCELEDİM! 15:47

AĞAÇ KABUĞU İLE BİLGİSAYARDA ÇİZİM YAPMAK! ONLINE DERS DOSTU ÇİZİM TAB

Bu videoda hem öğretmenler hem de öğrencilerin işine yarayabilecek, ViewSonic'in giriş seviyesi tableti woodpad'i inceledim. Çekiliş de yaptım videoda görürsünüz zaten. İyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Peynirli Kolay Tatlı Tarifi 05:36

Peynirli Kolay Tatlı Tarifi

1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesi 3 tatlı kaşığı sürmelik peynir veya labne 1,5 tatlı kaşığı bal 5 tane pötibör bisküvi Su bardağından biraz ufakça bir bardağa 1,5 tatlı kaşığı Türk Kahvesini koyun. Üzerine kaynar su ekleyip..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Enginarlı Bakla Tarifi 03:27

Enginarlı Bakla Tarifi

3 adet enginar 150 gr taze iç bakla 5-6 dal dereotu 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1/2 adet limon suyu 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı Su İsteğe göre, 1/2 çay kaşığı karabiber Düdüklü tencerenizin altını açın. 3 adet eng..

Sabah Şarkısı En  Güzel Bebek Şarkıları 12:21

Sabah Şarkısı En Güzel Bebek Şarkıları

Bu videomuzda birbirinden güzel ve eğlenceli çocuk şarkılarını bir araya getirdik. Okul öncesi dönemdeki küçük çocuklar ve bebekler hem öğreniyor hem de eğleniyor.nn..

  • GÜL tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sefa düşkünü dolandırıcılar! 03:07

Sefa düşkünü dolandırıcılar!

HEM VİCDANSIZ, HEM SEFA DÜŞKÜNÜ İKİ DOLANDIRICI... YAŞLI BİR ÇİFTİ KANDIRIP ALTINLARINI ALDIKTAN SONRA ÇİLİNGİR SOFRASINA OTURDULAR... TAM CİHANGİR MANZARASINDA, BALIĞIN TADINI ÇIKARIYORLARDI Kİ,,, HİÇ UMMADIKLARI BİR SÜ..

 PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #1 11:28

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #1

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR serimizin ilk videosunda; 10000Days , Poladeruc , ArmutTV , Buyukayı , MertG , BurakSot , Wandayss ve Apoc4lyp twitch yayıncılarını vuruyor. Bu anları hem onların yayınından hem de rakip yayı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemleri Tanıttı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemleri Tanıttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye çağ atlatacak müjdeleri peş peşe sıraladı. ASELSAN'ın yeni tesis açılışında konuşan Erdoğan, karakulak elektronik harp sisteminin kullanıma hazır olduğunu söyledi. Erdoğan uydu fırlatma ..

Türkiye El Bombası Kutusu Üretti 01:35

Türkiye El Bombası Kutusu Üretti

Türkiye yerli ve milli silah envanterine el bombaları için özel bir ürün ekledi. Ürün el bombasının hem tek elle kullanılmasını hem de pimi çekilse dahi istenildiğinde patlamamasını sağlıyor...

İndirim mi- Bindirim mi 02:05

İndirim mi- Bindirim mi

İNDİRİM GÜNLERİNDE FOMO ETKİSİNE DİKKAT. İNDİRİM AYI OLARAK BİLİNEN KASIM'DA FIRSATI KAÇIRMAMALIYIM DUYGUSUYLA YAPILAN ALIŞVERİŞ, HEM MADDİ HEM DE MANEVİ ZARARA YOL AÇIYOR....

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Zehra 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 7. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Boğaların efendisi 01:36

Boğaların efendisi

18 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ... HOBİ OLARAK BOĞA YETİŞTİRİYOR. AYNI ZAMANDA HEM OKUYOR, HEM DE BALE YAPIYOR... İŞTE ALEYNA'NIN İLGİNÇ HİKAYESİ.....

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Tapu Sahteciliğinde Yeni Yöntem 'Dublör Kullanmak' 02:11

Tapu Sahteciliğinde Yeni Yöntem 'Dublör Kullanmak'

Dolandırıcılar artık kullandıkları yöntemlerde sınır tanımıyor. Bu sefer haberimiz tapu ve kadastro işlerinden. Dolandırıcılar dublör” yöntemiyle gerçek tapu sahiplerinin mallarını kendi üzerlerine geçiriyor. İşte bu yü..

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti 01:37

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti

Kocaeli’de hem ehliyetsiz hem de fazla yük taşıyan kamyon şoförüne iki günde 5 bin 161 lira ceza kesildi. Polis ekipleri cezalara isyan eden sürücüye çay ikram etti...

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..