#Hem gülerim

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Koronayı yendi dördüz doğurdu! 01:50

Koronayı yendi dördüz doğurdu!

Antalya'da aynı gün gebelik ve Kovid-19 testi pozitif çıkan 32 yaşındaki Ayşe Kılınç, önce hastalığı yendi, ardından da dördüz bebeğinin olacağı haberiyle hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadı...

Bize bu etleri yedirdiler! 01:27

Bize bu etleri yedirdiler!

İstanbul Kağıthane'de hem kasap hem de restoran olarak çalışan bir işletmeye et taşındığı sırada mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sevkiyatı yapan işçiler, tüm hijyen koşullarını hiçe sayarak çamurlu ayakkabılarıy..

X-Ray Cihazına Düşen Güvenlik Görevlisi 00:41

X-Ray Cihazına Düşen Güvenlik Görevlisi

Çin'de havaalanında görevli olan güvenlik görevlisi dengesini kaybedip x-ray cihazına düşmüş. Hem kendi hem de arkadaşları bu olaya çok gülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 406 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Taksim Camii’nin motorcu imamı 01:52

Taksim Camii’nin motorcu imamı

Taksim Camii’nin imamı Abdullah Özkan... Motosiklet tutkunu. Hem cemaati şaşırtıyor hem de imamlık mesleğini yapanlara karşı oluşan ön yargıları kırmaya gayret ediyor...

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ! 02:52

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ!

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp yaşamını yitirirken o anları kaydeden erkek arkadaşı Burak Ercan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Ercan hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlen..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu 00:30

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu

Maltepe D-100 kara yolunda, yol verme meselesi yüzünden tartışan servis sürücüsü ile otomobil sürücüsü birbirine girdi. Kara yolunun ortasında yaşanan kavga boks ringlerini aratmazken, sürücüler hem kendi canlarını hem d..

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu 02:02

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu

Seslerini tv100 duyurmuştu. Ukraynalı Alla İch, 2010 yılında Balıkesir'e yerleşti. 15 yaşındaki kızı Anastasia, Ukrayna'yı ziyarete gittiği sırada savaş çıktı Kiev'de mahsur kaldı. Tv100, hem anne hem kıza ulaştı. Anne v..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağız 01:06

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağı

Aerobik cimnastik dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Önümüzdeki sene hem dünya şampiyonası hem de dünya oyunları var. Türkiye adına ilk defa dünya oyunlarına katılan sporcular olarak Amerika'ya gidiyoruz dedi...

El Frenini Çektiği Arabadan Atlayan Eleman 00:05

El Frenini Çektiği Arabadan Atlayan Eleman

Sorumsuz araç sürücüsü trafikte kaputu açık şekilde ilerlemiş ve hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaput Açık Şekilde Sol Şeritte İlerleyen Sürücü 00:14

Kaput Açık Şekilde Sol Şeritte İlerleyen Sürücü

Sorumsuz araç sürücüsü trafikte kaputu açık şekilde ilerlemiş ve hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Balıkçı Kenan’dan İftarda Balık Tavsiyesi 03:07

Balıkçı Kenan’dan İftarda Balık Tavsiyesi

Beylikdüzü'nde esnaf olan balıkçı Kenan Balcı, balığın hem doyurucu, hem de zinde tutucu özelliğine dikkat çekerek, “Ramazan'da sofralardan balığı eksik etmeyelim” dedi...

Sahibinin Jakuzi Keyfini Mahfeden Köpek 00:32

Sahibinin Jakuzi Keyfini Mahfeden Köpek

Evinin önündeki jakuziye giren kadın keyif yaparken topu ile oynamak isteyen köpek, hem pis topu jakuzinin içine atmış hem de kadının içeceğini suyun içine düşürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Aşiret düğünlerine altın sınırı 01:40

Aşiret düğünlerine altın sınırı

ALTIN FİYATLARI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRINCA AŞİRET DÜĞÜNLERİNDE ''LİMİT'' DÖNEMİ BAŞLADI... ŞIRNAK'TAKİ BİR AŞİRET HEM GELİNE TAKILACAK ALTINA, HEM DE KONUKLARA İKRAM EDİLECEK ETE SINIR GETİRDİ...

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Denizde yogaya ilgi büyük 01:05

Denizde yogaya ilgi büyük

SUP (SAP) YOGA.. DAHA ANLAŞILIR ADIYLA,, DENİZDE YOGA... SON ZAMANLARDA REVAÇTA... AMA HEM YOGA HAREKETLERİNİ YAPIP, HEM DE DALGALARLA MÜCADELE ETMEK PEK KOLAY DEĞİL.....

Köylünün ayı isyanı 01:35

Köylünün ayı isyanı

KASTAMONU'DA BİR AYI, ARI KOVANLARINA DADANDI, 1 AYDA 5 KEZ GELİP İÇİNDEKİ BALLARI YİYİNCE KÖYLÜLER HEM MALLARININ HEM DE CANLARININ DERDİNE DÜŞTÜ..

Öfkeli koca dehşet saçtı- 2 ölü 01:27

Öfkeli koca dehşet saçtı- 2 ölü

Manisa'da aylardır ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için oğlunun evine giden yaşlı adam çıkan tartışma sonunda hem karısını hem de oğlunu öldürdü. Yaşlı adam apartman çıkışında polislere suç aletiyle birlikte yakalandı...

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor 02:49

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor

Kütahya Emet'te orman yangını çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz ile orman işçisi sevk edildi. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etti...

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..