#Hem gülerim

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Sigara İçenler için Özel Bir Film 01:06

Sigara İçenler için Özel Bir Film

Sigara içenleri öldürdüğünü biliyormusunuz ! Sigara hem Öldürür Hem Süründürür. Sigara içenlere karşı çekilen özel bir film.Yemekten Sonra Bir Sigaramı İçmek isteyen birileri mi var yoksa ? Sigaranın kesin öldürdüğünü ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz) 04:35

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz)

Garcek sevgi hem tatli hem aci olur sadece dinle nefes almak sevmek nasıl birşey Ağzınıza sağlık çok iy geldi güzel bi aşkı dinlemek..

Trafikte Tehlikeli Drift Şov 00:33

Trafikte Tehlikeli Drift Şov

Kadıköy Suadiye sahil yolunda bir sürücü, keskin virajda tehlikeli driftle hem kendi canını hem de başkalarının canını tehlikeye soktu. Yaptığı tehlikeli şovu hem aracına koyduğu kamerada kaydeden hem de arkadaşına görün..

  • PITIRCIK tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keçeden Sepet Yapımı-Dıy 05:48

Keçeden Sepet Yapımı-Dıy

Birbirinden güzel keçeden sepetler yapmak hem çok zevkli hem de çok kolay.Yapılan bu sepetleri hem dekoratif olarak kullanabilir hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler. İyi seyirler...

  • Kadınca tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Eğitici Çizgi Film  Neşeli Şekiller  Asfalt Silindiri  03:05

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Asfalt Silindiri

Okul öncesi çocuklar 'Neşeli şekiller' dizisinde hem şekilleri hem de iş arabalarını öğreniyor. Okul öncesi çocuklar 'Neşeli şekiller' dizisinde hem şekilleri hem de iş arabalarını öğreniyor. Asfalt silindiri için hangi ..

Tuba Ünsal'ın Muhteşem Evi 00:59

Tuba Ünsal'ın Muhteşem Evi

“Şehirden kaçma ve dinlenme durağım. Harika komşulara sahibim burada. Arnavutköy’deki evimden çıktıktan kısa bir süre sonra burada olacağımı düşünmek hoşuma gidiyor. Hem şehirden uzak hem de yakın olma hissi bir arada.” ..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık 00:43

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık

Her zaman olduğu gibi sahur gecelerinde de pratik tariflerle sizlerleyiz. Hem pratik hem doyurucu bir şeyler olsun diyorsanız bu tarifler tam size göre.Ağzınıza layık doyurucu kahvaltılık kızarmış peynirli ekmeklerimiz,p..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı 01:44

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublaj Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:45

Ant-Man ve Wasp Türkçe Altyazılı Fragmanı

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Ant-Man ve Wasp Orijinal Fragmanı #2 02:16

Ant-Man ve Wasp Orijinal Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2 02:18

Ant-Man ve Wasp Türkçe Dublajlı Fragmanı #2

Captain America: Civil War’dan sonra, Scott Lang hem bir süper kahraman hem de bir baba olarak yaptığı seçimlerin sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Hayır eşim olamaz! 01:41

Hayır eşim olamaz!

50 METRE AÇIKTA BİR KADININ CANSIZ BEDENİNE RASTLANDI...CESEDİN 55 YAŞINDAKİ NECLA ÖZKAN'A AİT OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAYSA HEM KIZI HEM DE EŞİ KAHROLDU. ÖZKAN'IN ANİ ÖLÜMÜ ARKASINDA HEM DERİN BİR ACI, HEM DE CEVAPSIZ SORUL..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..