#Hem gülerim

Belma Şahin - Ve Ben 03:20

Belma Şahin - Ve Ben

Ve Ben şarkı sözleri ile Kendimle bitmeyen bir hesabım var bu ara. Hem kızgın, çok da sarhoşum. Bir de, üstüne ruhum hapis bu baharda. Vebali hep boynuma. Duysana Allahım. Bak ne perişanım. Senden başka yok dermanım...

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

Motosiklet ile Zor Anlar Yaşayan Adam 00:15

Motosiklet ile Zor Anlar Yaşayan Adam

Motosiklet üzerinde binen adam hem çıkış kapısını denk getirememiş , denk getirip çıksa da bu sefer yolda bir türlü düzgün gidememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 haftalık bebeği çöpe attılar! 01:39

1 haftalık bebeği çöpe attılar!

SIRADA İNSANI İNSANLIĞINDAN UTANDIRAN BİR HABER VAR.. VİCDANSIZLAR DAHA 1 HAFTALIK BEBEĞİ ÇÖPE ATTI... HEM DE DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZ BEBEĞİ.....

Erkeğin Ağda ile İmtihanı 00:14

Erkeğin Ağda ile İmtihanı

Arkadaş berbere gidiyor ve ağda istiyor, video tam da buradan başlıyor ve dayı ağda ile tanışıyor. Hem de ne tanışma, acı bir tecrübe oluyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fiyatı 'acılı' lahmacun! 02:40

Fiyatı 'acılı' lahmacun!

LAHMACUN, 7'DEN 70'E SEVİLEN BİR LEZZET... HEM DE EKONOMİK... AMA ŞU SIRALAR FİYATI ARTTI... PİYASADA TANESİ 12 LİRAYA KADAR ÇIKTI LAHMACUNUN... HATTA DAHA PAHALIYA SATAN YERLER DE VAR... PEKİ ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLER BU İŞE..

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Evlilik Düeti - Nurhan Damcıoğlu ve Güner Ümit 02:36

Evlilik Düeti - Nurhan Damcıoğlu ve Güner Ümit

“Matmazel bana verir misin kalbini? Al elimi hem kalbimi sensin sahibi.” ???? Karşınızda Nurhan Damcıoğlu ve Güner Ümit’ten “Evlilik Düeti” ????????..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce