#Hem gülerim

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Söz | 1.Bölüm 2:08:34

Söz | 1.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, TIMS&B yapım imzalı SÖZ, 1. Bölümü ile Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı...

  • Yerli Dizi tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koma Se Bıra - Canda 03:05

Koma Se Bıra - Canda

Canda te gulba mi biçanda Te sozek wê roja han da Şev çu canê tu nema hatî Ez mam heya mele ban da Tirsim ya dil bêjim hina Ew dil lo li bamin tina Tiştê bi serêmin hatina Hem ditirsim hem newêrim Canda can bi te d..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık 01:52

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamaml

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık Başbakan Yıldırım, Hem yeni anayasa ve hem başkanlık sistemiyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra yapacağımız iş, teklifimizi en ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi 05:07

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi

PC ve Mobil Cihazda Çalışan En Güvenilir VPN Servisi Engellemeler sebebiyle pek çok kullanıcı hem bilgisayardan, hem de cep telefonu veya tabletten bu servislere erişmek için VPN üzerinden bağlantı kurma yolunu seçiyor...

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Dünyanın En İlginç 11 Ayakkabısı 02:03

Dünyanın En İlginç 11 Ayakkabısı

Dünyanın En İlginç 11 Ayakkabısı Akıllara zarar tasarımıyla hem şaşırtan hem de güldüren bazı ilginç ayakkabılar bu listemizde..

  • Kadınca tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi 03:58

Çıtır Gevrek Patates Kızartması : Kolay Lezzetli Atıştırmalık Tarifi

Çıtır ve Gevrek Patates kızartması hem eğlenceli hem kolay yapması. Çıtır ve Gevrek Atıştırmalık tarifini hemen seyredelim :-D..

Evdeki İmkanlarla Güzel Bir Kalçaya Sahip Olmak 00:34

Evdeki İmkanlarla Güzel Bir Kalçaya Sahip Olmak

Spor salonuna vaktiniz yoksa evde hem çocukları mutlu edip hem de güzel bir kalçaya sahip olabilirsiniz ))..

  • Cowboy tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Ağır Kartalı 00:55

Dünyanın En Ağır Kartalı

Steller Deniz Kartalı, ağırlığı 5 ila 9 kilo arasında değişen dünyanın en büyük kartal türlerinden biridir. Ana vatanı Japonya olan bir kartal türüdür. Kükremesi ile hem korkutan hem hayran bırakan bu kuş,adeta kalemle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin 05:05

İnisınt Pipıl Ar Bin Kil For No Rizin

inisınt pipıl are bin kil for no rizin... birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hem kaynaştırıcı hem ingilizce geliştirici bir parça.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı 04:34

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı

Aşk.. Kaînatın yaratılışı sebebi, varlıgın mayası, hayatın aslı-özü. Hem gönül dünyasının şahı, hem şiirin-edebiyatın başta gelen teması. Pek çok kisi, pek çok söz söyleye gelmiştir aşka dair. Ama ondan bahsedenler ara..

Taç Kebabı ve Kastamonu'dan Lezzetler..Davetsiz Misafir 14:04

Taç Kebabı ve Kastamonu'dan Lezzetler..Davetsiz Misafir

Davetsiz Misafir Kastamonu da. Taç Kebabı, hem şekli hem de lezzetiyle gönüllerde taht kurmaya aday..

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı 00:51

Bayraktar, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık 07:25

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık

Youtube yıldızları gün geçtikçe daha da küçülüyor. 5 yaşındaki Ryan da bunlardan biri. Ryan ToysReview isminde Youtube kanalı olan ufaklık hem kamera karşısında kendisine alınan oyuncakları açıyor hem de bu oyuncakların ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam 00:15

Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam

Endonezya'da kaydedilen görüntülerde, motosikletiyle ilgilenen adam kontrolden çıkan aracın sesini duyması ile harekete geçerek iki çocuğu kurtardı. Kurtarma sırasında kendi hayatını da tehlikeye atan adam muhteşem bir t..

  • PengoTV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Maazallah 03:39

Atiye - Maazallah

O yakıcı bakışlar, kor gibi yanışlar Yıkılmış gönlüm, ne adaklar adar Boşuna kaçışlar, sel gibi yaşlar Çileli ömrümde doldu sayfalar E daha dur daha dur Daha dur daha dur E daha dur daha dur Hak yazarsa olur Hem kul he..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..