#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:57:14

Part Time Spy 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Young Sil işinden kovulur ve işini geri alabilmek için patronunu dolandıran kişileri bulması gerekir. Patronunu dolandıran şirkette çalışarak ajanlık yaparken, başka bir ajanla daha karşılaşır. Polis olan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 4.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalet Dayı Full Hd İzle 1:38:12

Hayalet Dayı Full Hd İzle

Hayalet Dayı Full Hd İzle Konusu : Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar ..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Çilekli Magnolia Puding Tarifi 03:09

Çilekli Magnolia Puding Tarifi

MALZEMELER 5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 20-30 adet Çilek, 1 paket yulaflı bi..

Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Arif v 216 Hd İzle 2:00:31

Arif v 216 Hd İzle

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatin..

Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü 11:44

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorl..

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler 11:12

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden Sert Uyarı Geldi 04:04

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden

Özlem, her puanlama sonrasında verdiği düşük puanlar yüzünden kaynanası Nurten Hanımla tartıştı. Bugün de aldığı düşük puan yüzünden hem sesini yükseltti, hem de ağır cümlelerle kaynanası Nurten Hanıma yüklendi. Gün sonu..

  • BETA tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman 02:30

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman

Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de sinemalarda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmey..

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Söz | 7.Bölüm 2:22:33

Söz | 7.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 36.Bölüm 2:22:49

Söz | 36.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nDerman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.nYolun sonuna geldiğini anlayan Çolak (Serhat Kılıç) gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah (Mehmet Özgür) v..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce