#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman 00:49

Türk Malı 6. Bölüm (Sezon Finali) Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Adı Efsane  - Beni Baban Bil Kendine! 03:43

Adı Efsane - Beni Baban Bil Kendine!

Naz'ın üzülmesine daha fazla dayanamayan Reyhan, kızını tasarım eğitimi alması için Sinan'a götürüyor. Yelkenleri suya indiren Reyhan, Naz'ın hayallerine kavuşması için bir adım atıyor ve Naz'ı, Sinan'ın yanına götürüyor..

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi 00:41

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi

Altıncı Cadde Mağazaları’nın ve altıncıcadde.com’un kurucu ortağı ve Aralık Derneği’nin kurucularından Elif Dürüst'ün Kandilli sırtlarında yer alan beyazın hakim olduğu evine konuk olduk. “Farklı ve kaliteli detaylardan ..

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anlat Bakalım Oyununda Eğlence Dolu Anlar 90. Bölüm Survivor 2018 1:15:27

Anlat Bakalım Oyununda Eğlence Dolu Anlar 90. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de yarışmacılar Anlat Bakalım oyununda hem eğlendiler hem de eğlendirdiler. İşte o anlar.....

  • BETA tarafından
  • 1.414 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosikletli Magandalar Kamerada 01:29

Motosikletli Magandalar Kamerada

İstanbul Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı'da toplu halde ayağa kalkarak tek teker üzerinde giden motosikletli gençler trafikte adeta terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan gençler o anları bir de s..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük! 03:47

Adı Efsane - Hakandan Naza Aşk Dolu Öpücük!

Hakan, bu sefer Naz'ı gerçek duygularıyla öpüyor! Hakan, Naz ile tanıştıkları ilk zamanlarda duygusal bir boşluk anında onu öpmüştü. Erken gelen bu öpücük hem Naz'ın, hem de kendisinin kafasını karıştırmıştı. Bu öpücükte..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde! 01:36

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Özet: Sinan’ın Hazan’ı sevgilisi olarak ilan etmesi, hem magazinin, hem de Egemen’lerin gündemine bomba gibi düşer… Egemen ailesi Sinan’ın kararına tepkili Sinan’a en büyük tepkiyi, Haz..

  • ANKA tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

İşte Trafik Canavarı Motosikletli Maganda 02:12

İşte Trafik Canavarı Motosikletli Maganda

E-5 karayolu Çağlayan mevkiinde bir motosikletli trafikte 200 kilometre hıza ulaşarak metrelerce tek teker üzerinde gitti. Motosikletli hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye attığı o anları kask kamerasıyla kayde..

İrmik Tatlısı Tarifi  Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı 01:46

İrmik Tatlısı Tarifi Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Canınız tatlı istediğinde hızlıca yapabileceğiniz İrmik Tatlısı tarifi. Hem sağlıklı hem pratik kakaolu veya kakao olmadan yapabilirsiniz...

İçeri Doğru Sıçırtan Aslan Bakışı 00:25

İçeri Doğru Sıçırtan Aslan Bakışı

Hem sürünüyor hem de tırsıyor. Seni bir ham yaparsa görürsün abicim...

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon 08:18

Klavye Delikanlıları - İlk Operasyon

1. Bölüm Özet: İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve trol olmuşlardır. Bayram, ailesin..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan 04:53

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan

Yıllardır yatıyorum Ranzamda yaşıyorum Mazgalı dinliyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Aç kapıyı gardiyan Se..

Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu 02:10

Gülben Ergen'i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu

Geçtiğimiz haftalarda, İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşayıp o eski eşi Erhan Çelik'i aldatan Gülben Ergen gündeme bomba gibi düşmüştü. Kimsenin konuşmaya cesaret edemediği şeyleri söyleyen Yeşim Salkım, 2 i..

  • ANKA tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İYİ Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Adayı Akşener: Sandıklarımızı Koruyacağız 01:05

İYİ Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanı Adayı Akşener: Sandıklarımızı

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Akşener, Hem Millet İttifakı hem de İYİ Parti olarak sandıklarımızı koruyacağız. Sizden ricam bizim arkadaşlarımızı, müşahitlerimizi denetleyin. dedi...

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Merve Özkaynak Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Takma kirpik etkisi yaratabileceğiniz hem uygun hem de yüksek fiyatlı maskara bazı al..

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Hakan Altun  Can Kuşum 04:38

Hakan Altun Can Kuşum

Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsu..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..