#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi 01:17

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi

3. Havalimanı'nın İlk Asfalt Çalışmaları Havadan Görüntülendi Yapımına hızla devam edilen 3. Havalimanı'nın bir numaralı pistine ilk asfaltın dökümü başladı. Pistteki asfalt çalışmaları havadan görüntülendi. Türkiye'n..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tostçu Erol Aslında Kim? 01:58

Tostçu Erol Aslında Kim?

Son zamanların en ünlü youtube fenomenlerinden olan atom tostuyla öne çıkan bunun yanı sıra çikolatalı tost, fıstıkellalı tost, kavurmalı tost, ton balıklı tost gibi bir çok çeşidi olan Gaziantepli Tostçu Erol'un kim old..

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı 00:52

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hayat Şarkısı yeni Bölümde Bayram Cevher ailesinin daha fazla acı çekmesini istemez. Ve eline silah alıp ailesinin başına bela olan ve onları bir türlü rahat bırakmayan Ziya Torunb..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri 00:53

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri

Gazeteci, İbrahim Gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete dökmüş.İbrahim Gugu'nun Nikah Memuru'na hayır demesi bir ara Nikah ..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 135.Bölüm 04:37

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 135.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde gün sonunda otriş kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:37

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 30 Mayıs BBC'nin aynı adlı mini dizisinden uyarlanacak olan dizinin arkasında hayli sağlam isimler var. Kevin Spacey ve David Fincher'ın yapımcıla..

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin 02:35

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin

Kırıkkale’de esnaflık yapan Fatih Yunus Güzel’in Şahin aşkı bitmiyor. Yoğun uğraşlar sonucu İstanbul’dan aldığı 1994 model Tofaş marka Şahin’i büyük ilgi görüyor. 23 yaşında olmasına karşılık 6 bin 600 kilometre olan ara..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Ve Nergis Kumbasar Türk Malı'nda!! 01:16

Mehmet Ali Erbil Ve Nergis Kumbasar Türk Malı'nda!!

7 sene önce Show TV ekranlarında yayınlanan ' Türk Malı' dizisi ekranlara geri dönüyor. Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Instagram hesabından eski eşi Nergis Kumbasar ile ' Türk Malı'nda rol alacaklarını duyurdu. AYRILS..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm 07:40

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde gün sonunda Hıdırellez kombinleriyle jüriden tarz alan ve iki puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 07 Mayıs 2017 Pazar günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini 00:43

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini

Darıca’da bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'nın sevimli üyelerinden olan 97 yaşındaki Türkiye’nin en yaşlı kaplumbağası Tuki, hafta sonunda Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbi..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eser Yenenler O Gece Aldatma Olmadı 03:48

Eser Yenenler O Gece Aldatma Olmadı

Murat Boz'un Bahar Candan'la olan kaçamak gecesinin baş aktörü olan Eser'den açıklama geldi...

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murano Cam Ustası 02:14

Murano Cam Ustası

Venedik yakınlarındaki cam işçiliğiyle ünlü ada olan murano adasından George ustanın ferrarinin de logosu olan şahlanan at figürünü iki dakika içerisinde yapmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço'nun 'Gülpembe'sine Paul Dwyer Yorumu 03:50

Barış Manço'nun 'Gülpembe'sine Paul Dwyer Yorumu

Barış Manço’nun 1981’de yayımlanan “Sözüm Meclisten Dışarı” albümünün en popüler şarkılarından biri olan Gülpembe şarkısı Paul Dwyer tarafından yorumlandı. Barış Manço'nun 13 yaşındayken kaybettiği baannesinin ismi olan ..

  • JET TV tarafından
  • 2.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

HEMI'nin 60 Yıllık Versiyonu ile En Yeni Versiyonu Kapıştı 00:54

HEMI'nin 60 Yıllık Versiyonu ile En Yeni Versiyonu Kapıştı

Jeep İngiltere tarafından gerçekleştirilen ve yeni nesil Hemi motoruyla eski nesli bir araya getiren bu etkinlikte bir tarihi eser ile son model bir canavar karşı karşıya geliyor. Dedeyi temsil eden tarafa baktığımızda b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sivas'ta Ebabil Kuşu Bulan Dayı 02:04

Sivas'ta Ebabil Kuşu Bulan Dayı

Sivas’ta buldukları kuşun Dünyanın en esrarengiz kuşlarından bir tanesi olan Ebabil kuşu olduğunu öğrenince inanamadılar. Dünyanın en nadir görülebilen kuşlarından biri olan, kendine has özellikleri ile halen esrarını k..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce