#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 145.Bölüm 09:00

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 145.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanacak olan 146. bölüm tanıt..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 5.Bölüm 39:59

Haberci Türkiye Renkleri 5.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Artvin Kafkasör Şenlikleri, şenliklerde birinci olan Kahraman isimli boğa, Yusufeli ilçesine kurulacak olan santral ve Meksika boğa güreşleri konu edilmektedir...

Tuzlu Su Timsahının Denizden Çıkıp Beslenme Anı 02:23

Tuzlu Su Timsahının Denizden Çıkıp Beslenme Anı

iri timsah türü olan ve okyanuslarda yaşayan Tuzlu Su Timsahı çok nadir görülen bir canlı. Denizden çıkıp beslenme anı ise gizlice kaydedilen bu timsah yaşayan en tehlikeli canlı olarak biliniyor. Bir süper avcı olan tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Polisi Görünce Depar Atmak 00:22

Polisi Görünce Depar Atmak

Motosikletle ilerlemekte olan suçlular aniden önlerinde çıkan polisi görünce hareket halinde olan motordan atlayarak depara kalkmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba 01:34

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba

Tam bir kış çorbası olan sıcacık, şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. İçinizi ısıtacak şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bizler çok beğendik. Çocuklarınıza bile hazırlayabileceğiniz lezz..

 Işığı Gören Farelerin Panik Olması 00:24

Işığı Gören Farelerin Panik Olması

Saklandıkları yer ifşa olan fareler şaşırmış halde böyle koşturdular. Uyarı: Fareye tiki olan insanların izlerken kendilerini tırmalayacakları bir video...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Amerikan Futbol Topu - Nasıl Yapılır? 01:51

Amerikan Futbol Topu - Nasıl Yapılır?

Anavatanı Amerika olan, fakat ülkemizde beyzbol sopasından sonra en çok satılan ekipman olan amerikan futbol topunun nasıl yapıldığını izliyoruz. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 2.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçin Sangu dan Çarpıcı İtiraf 11:34

Elçin Sangu dan Çarpıcı İtiraf

Bu haftada yaşanan magazin haberler, öne çıkan ünlülerle olan söyleşiler de sizlerle.Bu yaz yurtdışı tatiline çıkacak olan Elçin Sangu ise yapacağı tatilin huzur tatili olacağını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Ben Kimim Who Am I Film İzle 1:41:45

Ben Kimim Who Am I Film İzle

Ben Kimim? – Who Am I filminin konusu, Asosyal bir bilgisayar dehası olan 25 yaşındaki Benjamin, karizmatik hacker olan Max’in dikkatini çeker ve onun CLAY isimli hacker grubuna katılır. Gizli tuttukları kimlikleriyle CL..

Kiralık Katiller Film İzle 1:34:47

Kiralık Katiller Film İzle

Filmin Konus: Jane büyük bir şirkette çalışmaktadır. Çalıştığı bu şirketin içinde kirli işler döndüğünün yani kaçakçılık yapıldığının farkına varır. Jane’nin şirketin içinde olan bitenden haberdar olduğunu öğrenmeleri uz..

  • Tv Series tarafından
  • 2.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..

Uzay Oyunları  Film İzle 1:53:48

Uzay Oyunları Film İzle

Gavin Hood tarafından yönetilen film, Orson Scott Card'ın klasikleşmiş bir bilim kurgu romanından uyarlanmıştır. Düşman bir uzaylı topluluğu dünyaya saldırır. Donanma komutanı olan Mazer Rackham, onlarla kahramanca müc..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Soygun Heist Film İzle 1:32:18

Soygun Heist Film İzle

FİLM ÖZETİ Soygun - Heist filminin konusu, Bir baba ve çok hasta olan kızı. Çaresiz baba kızını hayatta tutabilmek adına çok fazla olan hastane masrafları için arkadaşı Pope ile birlikte mafyanın kumarhanelerini soymaya ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce