#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar 1:14:14

Feyruz - فيروز -Sabah İçin En iyi Arapça Şarkılar

Feyruz (Fairuz, Fairouz, Fayrouz, Arapça: فيروز), asıl adıyla Nouhad Haddad, Lübnanlı şarkıcı. Mardinli Wadi Haddad ile Lübnanlı Süryani-Maruni Liza Alboustani'nin ilk kızı olarak 21 Kasım 1935'te Jabal Alarz'da doğdu. A..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi 01:00

Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi

ABD'de bir ofisin kapısını boynuzlarıyla kıran ve işe gelen ofis çalışanlarının paniğe kapılmasına sebep olan keçi, internette izlenme rekorları kırdı. İşte o görüntüler. Kolorado'daki ofisin çalışanları, pazartesi sabah..

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 14:26

Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12

Alis Harikalar Diyarında (İngilizce orijinal ismi Alice's Adventures in Wonderland), Lewis Carroll mahlasını kullanan Charles Lutwidge Dodgson tarafından 1865 yılında yazılan, John Tenniel tarafından resimlendirilmiş kur..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Dünyanın En Ucuz Hamburgeri 03:51

Dünyanın En Ucuz Hamburgeri

Pakistan'a ait olan sokak lezzetlerinden biri sadece 0.20 dolar olan bu hamburger dünyanın en ucuz hamburgeri olmuş arkadaşlar.Ortamın boklu olmasına takılmayın iyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Sıla & Mabel Matiz-Muhbir 05:13

Sıla & Mabel Matiz-Muhbir

Çok Sevilen Kore Dizisi Olan The Heirs'in Mabel Matiz Ve Sıla 'nın En Yeni Şarkısı Olan Muhbir Şarkısına Uyarladığımız Klib... İyi Seyirler..

  • KAPALI SET tarafından
  • 5.877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Ünlülerin Gelinliklerinden En İyi 30 Gelinlik 03:05

Ünlülerin Gelinliklerinden En İyi 30 Gelinlik

Milyonlarca takipçisi olan ve geçen yıllara damga vuran isimler nasıl gelinlikler tercih etti. İşte geçmişten bugüne gelinlik tercihleriyle hatta şıklıklarıyla çok konuşulan ve milyonlarca geline örnek olan o isimler...

  • ANKA tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi 01:37

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi

Bartomeu hakkında iyi bir fikre sahip olmak zor. Çünkü o, tavırlarıyla ve yalanlarıyla Barça'yı zehirledi. Bunun da ötesinde hakkında ciddi suçlamalar olan bir başkan olarak güvenilmez biri. O, şu an hükümlü olan birinin..

  • OFSAYT tarafından
  • 506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can'ın Oğlu Emir'in Şaşırtan Değişimi 01:41

Sibel Can'ın Oğlu Emir'in Şaşırtan Değişimi

Sibel Can'ın 2. evlilğinden olan Emir Aksüt bugün 17 yaşına bastı. Genç bir delikanlı olan Emir Sibel Can'ın boyunu da geçti..

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Good Doctor  01:00

The Good Doctor "Autism" Fragmanı

Otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrah olan Shaun Murphy (Freddie Highmore, Bates Motel ), prestijli bir hastanenin ameliyat birimine katılmak için sakin bir ülke hayatına taşındı. Dünyadaki tek başına ve çevresi..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Şekerleme Yapan Kıbrıslı Asker (Tokat İçerir) 01:16

Şekerleme Yapan Kıbrıslı Asker (Tokat İçerir)

Muhtemelen vatani görevini yazıcı olarak yapmakta olan Kıbrıslı asker kardeşimiz, ısıtıcıyı da kendine çevirmiş şekerleme yapmaktadır. Tam bu sırada yine muhtemelen üst devresi olan bir başka asker de kendisine doğru yak..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murano Cam Ustası 02:14

Murano Cam Ustası

Venedik yakınlarındaki cam işçiliğiyle ünlü ada olan murano adasından George ustanın ferrarinin de logosu olan şahlanan at figürünü iki dakika içerisinde yapmasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik 03:24

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren USB Kablo İle Araba Çektik! Fiber teknoloji ile üretilen Nonda Zus şarj kabloları çelikten daha güçlü ve çok daha hafif karbon kökenli bir madde olan kevlar ile örülmüştür. Bu özelliği ..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce