#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Ben Bilmem Eşim Bilir- Dans Ederken Taciz Ediyordum! 00:50

Ben Bilmem Eşim Bilir- Dans Ederken Taciz Ediyordum!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 19 Ağustos Cumartesi bölümünde; Ceyda'nın, eşi ile olan tanışma hikayesi herkesi çok güldürdü! Ceyda Hanım'ın, gece klubünde çalışan eşi Uğur'la tanışma hikayesi ilginç ve bir o kadar da komik. C..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:57

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı - 2 Yayında! Duygu, vicdanının sesini dinliyor ve Serkan'a olan aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor. Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak pullak oluyor. Duygu'nun davranışlar..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Myanmar Arakanlı Müslümanları  Terörist  İlan Etti 00:57

Myanmar Arakanlı Müslümanları Terörist İlan Etti

Myanmar'da zulüm ve baskı altında olan Arakanlı Müslümanlar, yayınlanan dua görüntüleri sebebiyle Myanmar hükümeti tarafından 'terörist' olarak adlandırıldı. Arakanlı Müslümanların evleri yakıldı yıkıldı, köylerinden ter..

Kale Filesine Takılan Baykuşu Kurtaran Güzel İnsanlar 04:56

Kale Filesine Takılan Baykuşu Kurtaran Güzel İnsanlar

Kale filesine takılarak kanatları kördüğüm olan baykuşun yarımına yüreği güzel inşaat işçileri yetişmiş. İnsanlığa inancımızı yeniden tazeleyen görüntülerin baş kahramanları olan inşaat işçilerini alkışlıyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı

Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hay..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Sertab Erenerin Almanca İle İmtihanı! 01:29

Sertab Erenerin Almanca İle İmtihanı!

Beyaz Show'un 13 Ocak bölümünde konuk olan Sertab Erener, okul zamanında şan dersi için gerekli olan parçayı söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD De Kusursuz Kasırga Paniği 01:51

ABD De Kusursuz Kasırga Paniği

Hızı saatte 295 kilometre olan ve Amerikayı etkisi altına alacak olan kusursuz fırtına etki alanında 37 milyon nüfus var...

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi 00:26

Florida’da Timsahlar Sokaklara İndi

ABD'nin Florida eyaletini vuran Irma Kasırgası etkisini sürdürüyor. 4 milyon evin elektriksiz kalmasına neden olan kasırga nedeniyle timsahlar sokaklara indi. Pazar günü 4. kategoride olan kasırga, Karayipler'de 38 kişin..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz 00:48

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz

Amatör makyaj sanatçısının yaptığı el makyajı, tripofobisi olan insanlarda korkuya yol açtı. Henüz 24 yaşında olan Bridgetto Trevino isimli sanatçı, her yeri kan olmuş, küçük ve derin yaralarla kaplı bir elin videosunu y..

Rüya 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 9. Bölüm Fragmanı

Rüya 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. engin bir ailenin veliahtı olan Bulut annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesini istemesine rağmen Elif'le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın zorlukları aşmasın..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Sensiz Olmaz 1.Bölüm Fragmanı 00:54

Sensiz Olmaz 1.Bölüm Fragmanı

Kanal 7 ekranlarında yeni başlayacak olan 18 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan Sensiz Olmaz 1.Bölüm Fragmanı..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 3.Bölümden İlk Kareler 03:39

Ver Elini Aşk 3.Bölümden İlk Kareler

Kanal D nin sevilen dizilerinden olan Ver Elini Aşk dizisi gelecek hafta yayınlanacak olan 3.bölümünden kareler sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest 03:00

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa Basketbol Şampiyonu olan Slovenya’nın bayrak renkleriyle ışıklandırıldı. FİBA tarafından düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasının kazananı Sırbistan’ı yenen Slovenya oldu. Sinan..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Warcraft  Lothar & Savaş Şefi Dövüşü  03:34

Warcraft Lothar & Savaş Şefi Dövüşü

Warcraft filmi oyun olan World of Warcraft’ın sinemaya uyarlanmış halidir oyunda farklı güçlere sahip olan ve farklı ırkları temsil eden kişiler büyük bir savaş içerisinde buluncaklardır bunun içinde çok öncelerden berid..

  • ANKA tarafından
  • 2.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay  - Hazır Baban Buradayken 03:08

Dolunay - Hazır Baban Buradayken

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çe..

  • ANKA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..