#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doktor Civanım  Doktor Kemal İle Ejder'in Düellosu 05:36

Doktor Civanım Doktor Kemal İle Ejder'in Düellosu

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Doktor Civanım  Doktor Kemal'in Hastalık Oyunu 03:25

Doktor Civanım Doktor Kemal'in Hastalık Oyunu

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Doktor Civanım  Doktor Kemal'in Köye Gelişi 01:49

Doktor Civanım Doktor Kemal'in Köye Gelişi

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Doktor Civanım  Uyuz Etmeyin Adamı 03:46

Doktor Civanım Uyuz Etmeyin Adamı

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Real Madrid Kaldığı Yerden 03:28

Real Madrid Kaldığı Yerden

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle Celta Vigo maçı ertelenen Real Madrid, Osasuna önünde hata yaptı. LaLiga'nın 22. haftasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrıldı. 24. dakikada Cristian..

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı 02:43

Demet Şener Şimdiye Kadar Hiç öyle Sert Konuşmamıştı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan boşanma süreci, son dönem yaşadıkları ve ünlü bekar bayanların evli adamlarla olan ilişkileri üzerine yorum ve değerlendirmelerde bulunuyor..

  • ANKA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giresun Toz Bulutu Altında 00:20

Giresun Toz Bulutu Altında

Suriye'den gelerek Türkiye'nin güney bölgelerinde etkili olan toz bulutu Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer alan Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde de etkili oldu. Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan toz bulutu, gör..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle 1:15:42

Aşıksın İbrahim Tatlıses Turk Filmi İzle

Filmin Konusu: Meşhur bir şarkıcı olan Tatlıses, hayranı olan genç kız Hülya'ya bir görüşte aşık olur ve derhal evlenme teklif eder. Teklifi ciddiye almayan kız, devamlı yapılan bu teklifler karşısında sinirlenmekte ve e..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana Hürriyet Mahallesini Anlatan Genç 05:15

Adana Hürriyet Mahallesini Anlatan Genç

Adanalı olan genç meşhur olan adana hürriyet caddesini anlatıyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimya Dersini Sevdiren Deneyler 01:30

Kimya Dersini Sevdiren Deneyler

deneylerle kimya Laboratuvarlarına olan ilgiyi artırıyor Herkesin sahip olmak isteyeceği tarzda bir öğretmen olan Kate ortalığı bir anda savaş alanına çevirebiliyormuş..

  • JET TV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Urus Lamborghini Kalitesi Sunuyor 01:19

Urus Lamborghini Kalitesi Sunuyor

Bir Lamborghini ne yapar, Lamborghini? Lamborghini'nin Baş Kalite Sorumlusu Thomas Kolthoff, dünyanın ilk Süper SUV olan yaklaşmakta olan Urus için geliştirilen kalite kontrol prosedürlerini tartışıyor..

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar ve kızlarının hikayesi Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Baba bir çınar gibidir... Meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... 5 kız babası olan Yaşar'ın kızlarıy..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Bir Depoyu Dev Bir Kovana Çeviren Binlerce Arı 04:14

Bir Depoyu Dev Bir Kovana Çeviren Binlerce Arı

Arılarla yıllardır haşır neşir olan profesyonel bir isim olan Jude Verret'in hayatında gördüğü en büyük kovanmış burası..

  • JET TV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sincapgillerden Marmot , Yeter Dedim Mi ? 00:17

Sincapgillerden Marmot , Yeter Dedim Mi ?

Marmot, sincapgiller familyasının yer sincapları oymağından kemirgen memeli cinsi. Yakın akrabaları olan gelengilerden çok daha tombul olan marmotlar, en büyük yer sincaplarıdır. Kuzey Amerika'daki çayır köpeği marmotlar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamamen El Yapımı 5 Müthiş Araba 05:09

Tamamen El Yapımı 5 Müthiş Araba

İşte el emeği göz nuru olan birbirinden havalı ve çok güzel olan 5 araba..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu 03:03

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu

Premier Lig'in lideri Chelsea, Swansea engelini 3 İspanyoluyla geçti. Stamford Bridge'teki mücadelenin ilk yarısında tamamen oyuna hakim olan Londra ekibi, 300. kez sahaya çıkarak Premier Lig'de en çok forma giyen İspany..

2017'nin En İyi 314 Videosu 08:13

2017'nin En İyi 314 Videosu

İnternetin en iyi videolarını derleyen Luc Bergeron, bu yıl onuncusu olan Zapatou serisini yayınladı. 2017'nin en iyi videolarının yer aldığı ve yaklaşık 8 dakikalık bir derleme olan Zapatou, 314 videodan oluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Regl Nedir 02:34

Regl Nedir

Regl Nedir? PMS Bir Adet midir? Regl, kadınların rahim iç yüzeyinde oluşan damar ve dokuların kan ile birlikte vücuttan atılmasıdır. Ay hali, adet, halam geldi gibi anlamdaşları da var reglin. Bir de kirli diyor kimiler..