#Hem Şarkısını söyleyip hem semazen olan adam

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartallar İHA Avında 00:57

Kartallar İHA Avında

Fransa Hava Kuvvetleri, insansız hava araçlarına karşı kartalları sahaya sürdü. Hükümet binaları ve nükleer tesislerin emniyeti için önlem arayan Fransız güvenlik güçleri çözümü kartallarda buldu. Daha yavruyken eğitime..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar 08:03

Güzellik Yarışmasıyla Şöhreti Yakalayanlar

Bugün ekranların aranılan yüzleri arasında olan oyunculardan,zirve basamaklarına tırmanırken güzellik tacını alarak başlayanları ekranlara getireceğiz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan Adliyelik Oldu İşte Sebebi! 04:29

Ajda Pekkan Adliyelik Oldu İşte Sebebi!

Süper star Ajda Pekken'la ilgili sürpriz bir gelişme.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nostaljik ITT Schaub Lorenz Reklamı 00:29

Nostaljik ITT Schaub Lorenz Reklamı

lkemizde renkli televizyonların şatışa başlandığı tarihte en popüler marka olma özelliğini taşıyan schaub lorenz reklam sloganı tık tık tık ITT Schaub lorenz ile de aklımızda kalmayı başarmıştır. Tabiki yetmişli ve sek..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Fragmanı 00:43

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Fragmanı

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Sevimli Yaratıklar (Trolls) Hd İzle 1:32:27

Sevimli Yaratıklar (Trolls) Hd İzle

Çok sevimli yaratık olan troller kendi bildikleri dünyalarında mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Troller filminin içinde bulunan müzikleri shrek animasyon filmini yapan yapımcılar yapmaktadır. Henüz tam olarak troller k..

Paris'te Çılgın Macera Tek Parça İzle 1:29:59

Paris'te Çılgın Macera Tek Parça İzle

1910'da Paris'te kurulan ve bir bahçede yaşayan bir canavarın ve güzel, genç bir şarkıcı sevgisinin odağı olan animasyon filmi. Daha fazlası için kanalımıza abone olun!..

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle 15:01

Nasreddin Hoca Fıkraları İzle

Nasreddin Hoca, Orta Çağ döneminde Akşehir ve Konya'da, Selçuklu veya Osmanlı Devleti döneminde var olduğuna inanılan mizah kahramanı. Nasreddin Hoca, komik hikâyeleri ve fıkralarıyla hatırlanan ve aynı zamanda popülist ..

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Kumpas Davası Gergin Başladı 01:27

Kumpas Davası Gergin Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşm..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 03:40

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

Telles atıldı, Juventus acımadı: 0-2 Alex Telles'in kırmızı kartla oyundan atıldığı maçta Juventus, 10 kişilik rakibi karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü; çeyrek finalin kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Li..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü 00:20

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü

Uyuşturucu çetesi Zeta'nın bir üyesi olan 35 yaşındaki zanlı, çoğu yolcu otobüsünden indirilerek infaz edildiği belirtilen kurbanlardan 75'ini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti...

Kısmetse Olur 379. Bölüm Fragmanı 00:44

Kısmetse Olur 379. Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur'un 10 mart cuma günü yayımlanacak olan 379.bölüm tanıtımı...

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 8 yıl önce
NASA'daki Tek Türk Bilim Kadını Uzay Teleskobu Projesini Anlattı 05:59

NASA'daki Tek Türk Bilim Kadını Uzay Teleskobu Projesini Anlattı

NASA Uzay Teleskobu Projesi Başkanı Prof. Dr. Feryal Özel, bir konferans için İstanbul'a geldi. NASA için çok önemli bir projenin başında olan Prof. Özel, sorularını yanıtladı...

Deli Aşk 'ın Galasına Büyük İlgi 05:10

Deli Aşk 'ın Galasına Büyük İlgi

Bir Cem Yılmaz filmi olan Deli Aşk galasına birbirinden ünlü isimler katıldı ve gecede tüm ekip ayakta alkışlandı...

  • ANKA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmplant Tedavisinde İsveç Tekniği 01:40

İmplant Tedavisinde İsveç Tekniği

Implant eksik dişlerin yerine orijinal dişleri ufaltmadan sadece boşluk olan bölgede çalışmamıza yarayan teknolojinin son aşamaya gelmiş halidir...

  • SAGLIK tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası 00:51

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası

​Tip III dil bağı, Tip II' ye göre daha geride olan ve dilin ucunda çatallanmaya neden olmayan dil bağı türüdür. Genellikle ileri yaşlarda fark edilir. Hızlı konuşma esnasında netlik bozulması, dili dışarıya çıkarırken z..

  • SAGLIK tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 8x15 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 8x15

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..