#Hemşirelerin çok sık karşılaştığı 7 şey

Komşularının Verandasına Düzenli Olarak Çiçek Bırakan Sevimli Kedi 00:12

Komşularının Verandasına Düzenli Olarak Çiçek Bırakan Sevimli Kedi

Willow isimli sevimli kedi, yeni taşınan komşularının verandasına düzenli olarak çiçek getiriyor. Rosie isimli yeni komşu ilk başta çiçeklerin rüzgar tarafından verandasına taşındığını düşünse de bir gün ağzında çiçekle ..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki 14:23

Merve Özkaynak Makyaj Yapan Çocuklar Tepki

Sizlerin de sık sık mesaj yoluyla benimle paylaştığı ama benim izlemekten uzuun süredir kaçındığım makyaj yapan minik ve çocuk Youtuberlara tepki videom yayında. İzlerken inanılmaz şeker hallerine hem güldüm hem de telaş..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Sollama Yapan Otomobilin Önüne Direksiyon Kırınca Takla Atmasına Sebep Olan Tanker Şoförü 01:03

Sollama Yapan Otomobilin Önüne Direksiyon Kırınca Takla Atmasına Sebep

Kaza görüntülerinin sık sık yaşandığı ülke olan Rusya’da bu kez de bir araç kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde arka arkaya giden 2 tankeri sollamak isteyen araç sürücüsü tankerin bir anda sola manevra yapması so..

  • JET TV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske 04:58

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske

Herkese Merhaba Bu videomda Uzun Süredir evde kendime hazırladığım doğal içerikli peelingimden bahsedeceğim; Öncelikle söylemeliyim ki; son zamanlarda kafein bazlı maskeler, cilt bakım ürünleri sık sık gözüme çarpar ol..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tarifi 06:35

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tar

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Fırın Sütlaç için Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 veya 4 su bardağı sıcak su 2 lt süt ( kıvamına göre biraz daha süt ilave edebilirsiniz ) 1,5 su bardağı toz şeker İsteğe göre 1 ..

Selma Çiçekdal Çift Renkli Eyeliner Makyajı 14:36

Selma Çiçekdal Çift Renkli Eyeliner Makyajı

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Selma Çiçekdal Sevgililer Günü Makyajı 10:10

Selma Çiçekdal Sevgililer Günü Makyajı

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Angelina Jolie Kate Middleton'a Her Şeyi Bir Bir Anlattı Olay Iddia 02:53

Angelina Jolie Kate Middleton'a Her Şeyi Bir Bir Anlattı Olay Iddia

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bir süre önce Brad Pitt'ten boşanmıştı. Ortaya atılan bir iddia ise herkesi şaşırttı. Angelina Jolie'nin, İngiliz Düşes Kate Middleton ile yakın arkadaş olduğu ve Kate Middleton'a..

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar'dan Mehdilik Numaraları 02:12

Adnan Oktar'dan Mehdilik Numaraları

Çeşitli suçlardan ceza evine konan Adnan Oktar kedicikler ile yaptığı programlarında sık sık mehdilik ile ilgili konuları anlatıp kendisini mehdiye benzeten açıklamalarda bulunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’ın Paylaşımı Olay Oldu 04:29

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’ın Paylaşımı Olay Oldu

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan geçtiğimiz yıl Ekim ayında bebekleri Hamza’yı kucaklarına almışlardı. Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen çift yine şaşırttı. Bebeklik fotoğrafını paylaşan Aslıhan Doğan T..

  • BETA tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Okan Bayülgen Tuncer Tunceli'ye Takılırsa 06:20

Okan Bayülgen Tuncer Tunceli'ye Takılırsa

Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü'nün son programında sık sık yaş üzerinden müzisyen Tuncer Tunceli'yle takıldı. Esprileri art arda patlatan Okan Bayülgen'in Tuncer Tunceli esprilerini peş peşe sıraladık. İşte Okan Bayülg..

  • BETA tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir Göndermesi Geldi 01:10

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Anıtkabir Göndermesi Geldi

Tuğçe kazaz, siyaset alanındaki konulara ilişkin yaptığı yorumlarla sık sık gündem olduğu artık bilinen bir gerçek. Şimdilerde tuğçe kazaz Ekrem İmamoğlu’na s-400 konusu üzerinden ateş püsküren bir yoorumda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Sütlaç Tarifi  Sütlaç Nasıl Yapılır Sütlü Tatlı Tarifleri 02:28

Sütlaç Tarifi Sütlaç Nasıl Yapılır Sütlü Tatlı Tarifleri

MALZEMELER 1 litre süt 1 çay bardağı kırık pirinç 1 su bardağı şeker 1 yemek kaşığı mısır nişastası 1 paket vanilya İri kıyılmış fındık Tarçın TARİFİ Pirinç yıkanır, 1 bardak suda haşlanır. 1 litre süt ilave edilir, ..

Mustafa Cengiz - Ali Koç- Limit düellosunda son raunt 04:05

Mustafa Cengiz - Ali Koç- Limit düellosunda son raunt

Türk futbolunda son dönemin en çok konuşulan konusu harcama limiti... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu konuda sık sık atışıyor. İşte ikilinin karşı karşıya geldiği son raunt.....