#Hemşirelerin çok sık karşılaştığı 7 şey

Pazarı Survivor'a Çeviren Pazarcılar 01:00

Pazarı Survivor'a Çeviren Pazarcılar

Pazarcılık yapan esnaf, yayınlandığı ilk günden bu yana oyunları ve yarışmacılarıyla sık sık gündeme gelen Survivor'daki parkurları canlandırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

Komisyonda terör örgütü gerilimi! 01:35

Komisyonda terör örgütü gerilimi!

MECLİS'TE GERİLİMİN ADRESİ BU KEZ PLAN BÜTÇE KOMİSYONU OLDU. İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İLE HDP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ, TERÖR ÖRGÜTÜ ÜZERİNDEN ATIŞTI..SÖZLER SERTLEŞİNCE BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE SIK SIK ARA VERİLDİ...

Diriliş İnşaat 00:51

Diriliş İnşaat

Eğlenmeyi bilen inşaat işçileri bu aralar sık sık sosyal medyada karşımıza çıkıyor. İnşaat işçileri bu sefer ellerindeki malalarla dövüş sahnesi çekmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anneye son bakış... 03:00

Anneye son bakış...

DOKTOR, ÖNCE DİYETİSYEN KARISINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ..ANTALYA'DA KORKUNÇ BİR TRAJEDİ YAŞANDI.., ÇİFTİN ARASINDA SIK SIK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLİYORDU..O TARTIŞMALARIN SONUNCUSU HER İKİSİNİN D..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli 11:47

Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Her gün anne evine gidenler dikkat! 01:58

Her gün anne evine gidenler dikkat!

EVLİ ÇİFTLER, AİLE İLİŞKİLERİNDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI SIK SIK MAHKEMEYE TAŞIYOR... O DOSYALARDAN BİRİ DE YARGITAY'DA GÖRÜLDÜ... 'KOCAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI ANNESİNİN EVİNE GİDİYOR' DİYEN KADININ AÇTIĞI DAVADA BAKIN NE K..

İstanbul'da 27 Mart'ta Deprem Mi Olacak 12:32

İstanbul'da 27 Mart'ta Deprem Mi Olacak

İstanbul'da 27 Mart'ta deprem mi olacak? Prof. Dr. Naci Görür deprem iddialarına yanıt verdi Büyük İstanbul depremi sık sık gündemde yer alıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta deprem mi olacak, sorusunun yanıtı merak edilen konu..

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans 11:11

Güzel Oyuncu Melisa Şenolsun'dan Muhteşem Performans

Netflix yeni dizisi Atiye'nin oyuncuları arasında bulunan Melisa Şenolsun kameralar karşısına bu kez çok farklı çıktı. Güzel oyuncu Melisa Şenolsun doğal güzelliği ve düzgün fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başar..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gülşen Bubikoğlunun Tatil Pozu Olay Oldu 11:01

Gülşen Bubikoğlu Güzelliğiyle Yıllara Meydan Okuyor - Usta Sanatçı Gül

Türk sinemasının usta sanatçılarından Gülşen Bubikoğlu adeta yıllara meydan okuyor. Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu 50'yi aşkın filmde oynadığı her karakterle hafızalara kazındı. 1974 yılında hay..

  • BETA tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Sırrı Ortaya Çıktı 08:51

Güzel Oyuncu Yasemin Özilhan'ın Sırrı Ortaya Çıktı

Yasemin Ergene olarak tanıdığımız güzel oyuncu 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmesiyle Yasemin Özilhan adını kullanmaya başlamıştır. iki çocuk annesi Yasemin Özilhan düzgün fiziği ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 236 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel Oyuncu Yasemin Allen Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyayı Salladı 10:21

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Paylaştığı Fotoğrafla Sosyal Medyayı Sallad

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı güzel oyuncu Yasemin Allen görüntüsüyle sosyal medyayı adeta salladı. Şu sıralar Malezya'da çekilen bir Amerikan dizisinde rol alan Yasemin Allen kendini spora verdi. Güzelliği diller..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Helin Avşar Kendine Ne Yaptı 12:01

Helin Avşar Kendine Ne Yaptı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kız kardeşi olması onu da ünlüler dünyasına dahil etti. Helin Avşar bir dönem magazin haberlerine konu olan aşkları ile özellikle ablası Hülya Avşar'ı oldukça yormuştu. 2016 yılında yaptığı kı..

  • BETA tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taş Mağarada Aslan Yiyen Şair ( Akla Ziyan Çince Şiir) 00:37

Taş Mağarada Aslan Yiyen Şair ( Akla Ziyan Çince Şiir)

92 defa aynı heceden oluşan çince şiir. okunuşu: şíşì şişì şi şì, şì şi, şì şí şí şi. şì şíşí şì şì şì şi. şí şí, şì şí şi şì şì. şì şí, şì şi şì şì şì. şì şì şì şí şi, şì şi şì, şi şì şí şi şìşì. şì şí şì şí şi şi, şì ..

  • JET TV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Şampiyon 10. Bölüm 2:16:23

Şampiyon 10. Bölüm

Şampiyon 10. Bölüm Özeti:nnFırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler. Kötü şeyle..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Stil Görünmek İçin 5 İpucu - Giyen Bayan 05:44

Stil Görünmek İçin 5 İpucu - Giyen Bayan

Daha stil görünmek için basitçe yapabileceğiniz 5 ipucunu sizler için sıraladım. Bu pratik bilgiler umarım faydalı olur...

  • Kadınca tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz 03:51

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bi..

Özel Gün Şal Bağlama Modelleri 01:28

Özel Gün Şal Bağlama Modelleri

Çok istenen özel günler için şal bağlama modelleri..Umarım begenirsiniz.iyi seyirler.....

  • Kadınca tarafından
  • 9.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce