#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarıldı 02:15

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarı

Sakarya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil Melen Çayı'na düştü. Ekipler, otomobil ve sürücüyü yaklaşık 4 saatlik çalışma neticesinde bulabildi. Hayatını kaybeden sürüc..

Otomobil refüje çarptı- 2 yaralı 01:00

Otomobil refüje çarptı- 2 yaralı

Kırıkkale'de kontrolden çıkan otomobilin refüje çarptığı kazada 2 kişi yaralandı...

Sabaha karşı yangın paniği 01:34

Sabaha karşı yangın paniği

Orhangazi'de bir apartmanın 4. katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Alevlerden kaçarken ayağını burkan 1 kişi ile dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı...

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 00:32

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Sahneye Atlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen programda, konuşmasının ardından fotoğraf çekimi için beklediği sırada sahneye ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti. 03:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ava çıkan balıkçı teknelerini ziyaret e..

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Burun dansi - krali̇yet operasindan 03:30

Burun dansi - krali̇yet operasindan

Shostakovich'in Burun (Kraliyet Operası) filminden çıkan dev tap-dancing burunları, Shostakovich, opera başlangıcında The Nose yazmaya başladığında sadece 20 yaşındaydı. Gogol'un küçücük bir hikayesine döndü: absürd bi..

  • Cowboy tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arsenal - Stoke City: 3-1 03:45

Arsenal - Stoke City: 3-1

Premier Lig'de zirve adaylarından Arsenal, Stoke engelini de 3-1 geçerek serisine devam etti. Ligde 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Arsenal, son 2 maçtan galibiyetle ayrılan Stoke City ile Emirates Stadı'nda karşı ..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..