#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

American Honey Türkçe Dublaj Film İzle 2:43:11

American Honey Türkçe Dublaj Film İzle

American Honey filminin konusunda Yaşantısını yoksul ve zavallı biri olarak sürdüren ve bu yaşantısından olabildiğince sıkılmış olan Muskogee, Oklahoma’da bulunan genç Star ”Sasha Lane” karşısına birden çıkan Jack’in caz..

  • PengoTV tarafından
  • 5.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle 1:30:00

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle

Danıştay kararıyla gösterim izni alan film, çocuk yaştaki genç karısını gençlere peşkeş çekip onları izleyen sapık eğilimli bir kocayı anlatır. Önce hizmetçisiyken sonra karısı olan Melek bilinçsiz, yaşlı kocası ise ikti..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle 1:26:34

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve g..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video] 03:44

Cheat Codes - No Promises ft. Demi Lovato [Official Video]

Cutting me up like a knife And I feel it, deep in my bones Kicking a habit I love even harder You oughta know [Pre-Chorus: Demi Lovato] I just wanna dive in the water, with you Baby, we can't see the bottom It's so easy..

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0 03:19

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor, lige galibiyetle döndü. Yeşil beyazlılar, 15. haftanın kapanış maçında sahasında Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın etkili başlayan Konyaspor, aradığı golü 1..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi 05:16

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi

Bu videomuzda çıkan ilk Galaxy S'i Note 8 ve S8+ ile yanyana getiriyoruz. Tabiki de bir teknik özellik kıyaslama söz konusu değil. Note 8 Teknik Özellikleri: Ekran: 6.3 inç, QHD+, 2960 x 1440 piksel, Super AMOLED, Gori..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Topuz Ve Tümer Metin İkilisi Evleniyor Mu 01:01

Gamze Topuz Ve Tümer Metin İkilisi Evleniyor Mu

Eski futbolcu Tümer Metin, oyuncu sevgilisi Gamze Topuz ile önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Aşk tazeleyen ikili, misafirleriyle birlikte yemek yedi. Bir dargın bir barışık ikili Gamze Topuz ve Tümer Metin, önceki ak..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor 02:41

Bülent Ersoy Tarkan İmzalı Şarkıyla Geliyor

Megastar Tarkan ve Bülent Ersoy, önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’ta bulunan stüdyosunda görüntülendi. Ersoy: “Tarkan’ın, Ümit Hırsızı şarkısını okuyorum. Ocak’ta biteceğini düşünüyoruz.” dedi. Tarkan ve Bülent Ersoy..

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllü Nedir 02:16

Gönüllü Nedir

Bir işi yapmayı hiçbir yükümlülüğü yokken isteyerek üstlenen kişi. Birleşmiş Milletler gönüllülerinin tanımına göre ise Gönüllülük; bireyin kendi özgür iradesiyle, maddiyata dayanmayan bir motivasyon ile ailesi ya da ..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor 01:14

Yeni Ayrılmıştı Bestemsu Özdemir Oğulcan Engin'le Aşk Mı Yaşıyor

Meryem dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, aynı diziden rol arkadaşı Serenay Aktaş’la Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aynı mekanda Oğulcan Engin’le buluşan ikiliden Bestemsu Özdemir, aşk sorularına rol ar..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle 1:12:25

Genç Osman Ve Sultan IV. Murat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Sultan IV. Murat ve Genç Osman’ın dostluğunu konu alır. IV. Murat çocuk yaşta tahta çıkmış, uzun bir süre annesinin ve kötü niyetli devlet adamlarının boyunduruğunda kalmıştır. Yönetimi tek başına ele alacak y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katıldı 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kas Hastası Abdülsamet Gündüz'ün Cenazesine Katı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında evinde ziyaret ettiği kas hastası Abdullah Samet Demir için Sultanbeyli Abdurahman Gazi Cami'inde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Tarabya Köşkü'nden çıkan Cumhurbaşkanı..

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:08

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin belirtisi özellikle yorgunlukla kasık bölgesinde ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Yıllar geçtikçe bu ağrı yavaş yavaş dize doğru vurur, hatta sadece dizde de hissedilebilir. Ağrının şiddetinin artması..

  • NABIZ tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi 02:39

Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım 02:15

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım

Bizim Hikaye”nin güzel oyuncusu Nesrin Cavadzade önceki gece Nişantaşı’nda spor salonuna girerken görüntülendi. İspanyol yapımı bir filmde oynayan oyuncu 2 ay boyunca İspanya-Türkiye arasında mekik dokuduğunu ve çekimler..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce