#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı 02:38

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı

Beylerbeyin'de telefonla konuşurken horozun saldırısına uğrayan Abbas Özen dengesini kaybedip yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beylerbeyi'nde bir villanın önünde saat 13.00 sı..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri 11:37

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri

Türkiye, 24 Haziran seçimleri öncesi son dönemece girerken muhalefetin attığı adımlar soru işaretlerine yol açıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir klip, Türk siyaset tarihine Erdoğan karşıtlığı olarak geçecek cephenin kod..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet 04:41

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet

Yoğurt ve kızgın tereyağının birleşimine bayılanlar için nefis dört tarifimiz var: Fırında ağzı açık mantı, tavuklu fette, manlama ve tavuklu şiş mantısı. Bu nefis dört tarifin bir araya geldiği videomuzu izledikten son..

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle 1:32:24

Katilin Peşinde - Wo Shi Shei Türkçe Dublaj İzle

Gözlerini açtığında bir köprünün altında işlenmiş cinayer mahalinin ortasında bulacaktır. Gördükleri ile ne olduğunu anlamaya çalışan adamın üzerine cinayetin atılmak istendiğini anlayınca kaçmaya çalışacaktır çıkan arbe..

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Deliormanlı - Büyük Final Maçı 14:18

Deliormanlı - Büyük Final Maçı

Deliormanlı lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksör, karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı'nı..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

Görevimiz Tatil Hd İzle 1:37:53

Görevimiz Tatil Hd İzle

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle 12:58

Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle

Biberiye ve Tamtam şap şap oynarlarken Kaptan ve Poğaça basketbol oynamaktadırlar. Basketbol topu ormana kaçınca Kaptan topu aramak için arkasından gider ve ormanda gizemli iki adamın doğal ortama izinsiz çöp döktüklerin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması 02:36

Tüp Gaz Bağımlısının Çalıntı Otomobilin İçinde Özel Düzenek Kurması

Antalya'da çalıntı otomobile kurduğu düzenekle tüpten gaz çeken tüp gaz bağımlısı Gazman lakaplı E.Y., jandarmaya yakalandı. Antalya'da çaldığı araçta özel bir düzenek kurarak tüp gaz çeken bağımlı genç, otobilden şüphel..

  • JET TV tarafından
  • 299 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum 02:46

Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum

Bade İşçil lansmanına katıldığı Bizim Öykümüz kitabının 3.kitabında öyküsüyle yer alma teklifini kabul etti. Kubilay Aka ile aşk dedikoduları çıkan Bade İşçil, tek aşkım oğlum dedi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirin..

  • BETA tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 14.Bölüm 2:10:55

Söz | 14.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezonda 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir Özel Kuvve..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce