#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze 02:20

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze

Şiir : Öyle Seviyorum Seni Şair : Cemal SÜREYA Cemal Süreya- Uzaktan Seviyorum Seni Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan, Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum! Öyle uzaktan seviyorum seni! El..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok 02:01

Irak'ın Birliğini Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Barzani'nin referandum kararıyla ilgili olarak 'Türkiye olarak her zaman Irak'ın toprak bütünlüğünü savunduk. Özel temsilcilerimi Barzani'ye gönderdim. Sakın böyle bir yanlışın içerisin..

Yardım Sever İnsan 00:06

Yardım Sever İnsan

Her otobüste çıkar böyle insanlar. Amaçları yardım etmek ama hareketleriyle farklı yönlere çekilen arkadaşlar...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Sertab Erener Sakin Ol 03:27

Sertab Erener Sakin Ol

Of, bu ne sinir, bu ne öfke! Aman bir telaş, bir acele, Herkes birbirini boğacak. Bu gidişle sonumuz ne olacak? Kimi takmış alaturkaya, Kimi batıdan şikâyetçi. Ne var sanki bunda kızacak, Dünya hali bu gelip geçi..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 17.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..

Markette Yaşanan İzdiham 01:32

Markette Yaşanan İzdiham

Garibanın dost marketi BİM her hafta yeni ürünlerini cuma günü satışa çıkartıyor. Yine bir cuma günü mağazanın açılışı ile beraber ürünleri uygun fiyata alabilmek için yaşanan izdiham..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'yi Keşfet 01:13

Türkiye'yi Keşfet

Her kısa keşif rotası ayrı bir macera...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz 07:41

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz

Her gün telefonlarımızı çaldıran 'call center' çalışanları kim, hangi şartlarda çalışıyorlar, dakikalarca beklemeye rağmen sonuç alamayan tüketiciler çağrı merkezleri hakkında ne düşünüyor?..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynı Rutinle Uyanan Minik 00:35

Aynı Rutinle Uyanan Minik

Kundaktan kurtulduğu her sabah aynı rutinle uyanan minik..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mr. Vik - Pom Pom 03:53

Mr. Vik - Pom Pom

[Chorus x2: V.I.C.] Get Silly, Get Silly, Get Silly, Get Silly [Verse 1: V.I.C.] Yeeeaaaahhhhh I'm feeling myself And with the number one single I am feeling my wealth Yeeeaaaahhhhh Now what'chu know about me Call me mi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selamlaşan Öğretmen (Yerli Versiyon) 00:52

Selamlaşan Öğretmen (Yerli Versiyon)

Her öğrencisiyle farklı şekilde selamlaşan öğretmeni trolleyen Türk Öğretmen..

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyuncular İçin Özel Otel  iHotel 00:52

Oyuncular İçin Özel Otel iHotel

Tayvan'da bir otel bilgisayar oyuncuları için özel olarak dizayn edildi. Her odada 2 adet çok güçlü oyun bilgisayarları ve özel oyuncu koltuğu bulunuyor...

Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Askerin Aklını Alan Komutan Geliyor Şakası 01:18

Askerin Aklını Alan Komutan Geliyor Şakası

Nöbet kulübesinde uyuyan er, komutan geliyor denilince korkudan, ışık hızıyla hazırlandı.Her durumdaki asker o anda o tepkiyi verirdi.Şaka ağır olmuş biraz kavga çıkartabilirdi..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 1. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah İnci 1. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin haya..

Aleyna Tilki; Rüküşlükte Sınır Tanımam 05:41

Aleyna Tilki; Rüküşlükte Sınır Tanımam

Her yaptığı işten geçer not alan Aleyna Tilki kıyafet konuşunda hep sınıfta kalıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı 00:45

Kalbimdeki Deniz 38. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Betty Who - Mama Say 03:15

Betty Who - Mama Say

Şarkı Sözleri (What would your mama say?) Come with me, I'm what you need I light you up, 'cause I can see the fire in your eyes Welcome to your fantasy, your wildest dreams I'll show you things you never knew you liked..

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 18.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de! Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin dizinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi..