#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan 04:34

Cengiz Kurtoğlu - Unutulan

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Erol Budan - Kendin Bilirsin 04:46

Erol Budan - Kendin Bilirsin

Bir anda bitemez deyipte durur Ben senin yüzünden çok çile çektim Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Bitirdin sabrımı işte sonunda Gideceksen eğer kendin bilirsin Anladım! taş kalbin sev..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..

Kulak Çınlamasında TMS Tedavisi Nedir 01:50

Kulak Çınlamasında TMS Tedavisi Nedir

Transkraniyel Manyetik Stimülatör, oluşturulan manyetik alanıyla kafa ve saçlı deriye ağrısız bir şekilde nüfuz eder. Kulak bölgesine ve beyin hücrelerine bir akım iletilir. Bu akım, hücrelerin çalışmasını düzenler. 10 v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık 00:43

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık

Her zaman olduğu gibi sahur gecelerinde de pratik tariflerle sizlerleyiz. Hem pratik hem doyurucu bir şeyler olsun diyorsanız bu tarifler tam size göre.Ağzınıza layık doyurucu kahvaltılık kızarmış peynirli ekmeklerimiz,p..

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü 19:14

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü

Onunla geçirdiğiniz her kilometre buram buram motorsporları kokuyor. Sürücü otomobili dendiği zaman ilk akla gelen markalardan biri Lotus'tur. Bunu yaşarak insanların neden bu markaya bu kadar bağlı olduğunu anlayabildi..

  • BETA tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kötü Alışkanlıkları Olan Çocuklar 01:00

Kötü Alışkanlıkları Olan Çocuklar

Çocuklar görür ve onu uygular çünkü biz büyüklerin yaptığımız her şeyi iyi bir davranış olarak algılıyorlar bu yüzden çocuklarımıza iyi örnek olalım ...

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robotik Kalp Cerrahisiyle Hangi Hastalıklar Tedavi Edilebilir 01:01

Robotik Kalp Cerrahisiyle Hangi Hastalıklar Tedavi Edilebilir

Robotik kalp cerrahisiyle her türlü mitral kapak hastalıkları, triküspit kapak hastalıkları, doğumsal kalp delikleri, kalp içerisinde oluşan tümörler ve ritim bozuklukları tedavi edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü  İki Yakan Bir Olmasın 05:08

Güllü İki Yakan Bir Olmasın

Ben senin saçının teline kıymazdım Her gece öpmeden uykuya dalmazdım Neden beni unuttun neden bana el oldun Böyle bir aşka azrail oldun Aşkımıza ihanetin var Adın kalleş diye anılsın Bu dünyada ben yaşadıkça İki yakan b..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

Mandalinacı Veysel'den Beyaz'a Thug Life Beyaz Show  19 Ocak 2018 00:25

Mandalinacı Veysel'den Beyaz'a Thug Life Beyaz Show 19 Ocak 2018

3.kez beyaz show programına katılan, her pazar kapımın önünden sesini istemeden de olsa dinlediğim Veysel kardeşimizin Thug Life gördüğüm anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeklerde Tiroid Hastalıkları Görülür Mü 01:08

Bebeklerde Tiroid Hastalıkları Görülür Mü

Tiroid hastalıkları, her yaşta görülebilir. Türkiye'de yeni doğan bebeklere topuklarından kan alınarak rutin tahliller yapılır. Tiroid hastalığı bu tahlillerle teşhis edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yamaç Paraşütünde İmana Gelen Abla 01:57

Yamaç Paraşütünde İmana Gelen Abla

Yamaç paraşütüne binmek her babayiğidin hakkı değildir. Bu ablada bir an gaza gelip yamaç paraşütüne binmiş ancak binip bineceğine pişman olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 17. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah İnci 17. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Yeni Gelin 34. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 34. Bölüm 1. Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de!..

Muay Thai Sporcusuna Atar Yapmanın Sonu 00:09

Muay Thai Sporcusuna Atar Yapmanın Sonu

Kavga hiçbir şeyin çözümü değildir desek de her yerde sürekli kavga eden birilerini görüyoruz. Muhtemelen Muat Thai sporu yaptığını bilmediği kişinin üzerinde yürüyen bu arkadaşımız da kavgadan nasibini alıyor...

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Kalp Kapak Ameliyatı Riskli Mi 01:05

Kalp Kapak Ameliyatı Riskli Mi

Her cerrahi uygulama, az da olsa risk taşır. Risk düzeyi, hastanın durumuna göre değişim gösterir...

  • NABIZ tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acı Sonlu Kar Kayağı 00:32

Acı Sonlu Kar Kayağı

Kar yağınca bulduğumuz her tepecikten kaymaya çalışıyoruz. Fakat kayarken etrafınızda bazı şeylere dikkat ediniz, Hadım olabilirsiniz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - İnsanlar 03:14

İbrahim Tatlıses - İnsanlar

İnsanlar,insanlar Seveni yandırırlar insanı kandırırlar Gülerler gülerler Meleği andırırlar insanı kandırırlar Elele dolaşırdık masallar anlatırdık Acı tatlı her şeyı beraber paylaşırdık şimdi ne oldu bize söyle neden a..