#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Vitiligo Nedir 00:19

Vitiligo Nedir

Her beyaz leke vitiligo değildir.....

  • NABIZ tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Bebek Şarkıları - Çocuk Tv Karikatürler 39:53

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Be

Karpuzların büyüdüğü körfezin aşağısında, eğlenceli bir yer, evinize geri dönmeye cesaret edemezsiniz, burada eğlenceli şarkılar ve tekerlemeler yoktur. Çünkü tüm eğlenceli oyun zamanı burada, körfezde! Burada bir balık ..

Bağırsak Kanseri Nasıl Önlenir 06:33

Bağırsak Kanseri Nasıl Önlenir

Tayfun Karahasanoğlu: Her yıl 1 milyon kişi kolon kanseri oluyor...

  • NABIZ tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kılıçdaroğlu Göreviniz Namussuz Siyaset Yapanlara Sahip Çıkmaktır 00:17

Kılıçdaroğlu Göreviniz Namussuz Siyaset Yapanlara Sahip Çıkmaktır

CHP grup toplantısında kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, emekliye her bayram verilecek 1000 lira ikramiye üzerinden iktidarı eleştirirken, emeklilerden şu sözlerle oy istedi, Göreviniz namussuz siyaset yapanlara sahip çıkmakt..

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı Röportaj Adam 01:13

Adana Bağımsız Milletvekili Adayı Tek Başına Miting Yaptı Röportaj Ada

İnstaya ve buraya yapacağınız her yorum partimize kayıt sayılacaktır. Bir sonraki mitingte beni ekenler ihraç edilecektir. Röportaj Adam abimizin notu...

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Bengu Ft. Hakan Altun - Sanki 03:58

Bengu Ft. Hakan Altun - Sanki

Yıllar geçebilir ama sen bir türlü geçmedin Her aşk bitebilir ama sen.. Ahh.. bi’ bitmedin.. Hiç gitmedin Hep uyuduk biz Hayal değildik ikimiz.. Hayırlısı değil bu İnandırıcı değil Karşılaşmak hiç hoş değil Bi’ geldin..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey 05:32

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey

Bundan uzun uzun yıllar sonra insanların eskiden yaptığı en garip şeyler arasında internetde bu kadar zaman geçirmek olacak her halde...

  • JET TV tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kemik Erimesini Önleyen Kalsiyumlu Su 04:16

Kemik Erimesini Önleyen Kalsiyumlu Su

Bu suyu her yemeğe katabilirsiniz....

  • NABIZ tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Ben Böyle Şanssızlık Görmedim 63. Bölüm Survivor 2018 02:17

Acun Ilıcalı Ben Böyle Şanssızlık Görmedim 63. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya gelen Nagihan ile Sema arasındaki mücadelede atışlarda her iki yarışmacı da büyük şansızlık yaşadı....

  • BETA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Childish Gambino - This Is America (Muhteşem Eleştiri) 04:04

Childish Gambino - This Is America (Muhteşem Eleştiri)

Muhtesem bir klibe sahip olan yeni childish gambinonun sarkisini sizlerle paylasmak istedim. Amerika ve her türlü konular hakkinda elestri iceren video son günlerde baya bir olay oldu. izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şekilsel Olarak Beyne Benzeyen Gıdalar Beyin İçin Faydalı Mıdır 01:11

Şekilsel Olarak Beyne Benzeyen Gıdalar Beyin İçin Faydalı Mıdır

Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi'ne konuk olan Dr. Muzaffer Kaşer, vücuda iyi gelen her gıdanın beyin için de faydalı olduğunu açıkladı...

  • NABIZ tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Türkiye 1-1.5 Aylık Dayaklarla Yıkılacak Bir Ülke Değil' 01:38

'Türkiye 1-1.5 Aylık Dayaklarla Yıkılacak Bir Ülke Değil'

DEİK Başkanı Olpak, Seçim dönemleriyle ilgili (döviz) spekülasyonu her zaman duyuyoruz. Bu ülke 1-1,5 aylık dayaklarla yıkılacak bir ülke değil. dedi...

YGS Nedir 03:57

YGS Nedir

Yüksek öğretime geçiş sınavı. O ana kadar normaldi artık yükseğe geçiyorsun. Nasa’ya düşünüyoruz seni. Çünkü sen koçaklama ile güzelleme arasındaki farkı bildin. O yüzden sana bi kıyak. Tarih cevapları: barut, abbasiler,..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı 01:37

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı

Gaziantep'te Kaşıbeyaz Ortaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde bir grup öğrenci 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için kum sarkacı yaptı. Her yaştan öğrencilerin harmonik hareket hakkında bilgi edinmeleri için güzel bir yöntem ol..

  • JET TV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 00:43

10x10 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Dışarıdan sıradan bir adam olarak gözüken Lewis, aslında pek de öyle değildir. Onun Cathy’ye karşı gizli bir takıntısı vardır. Genç kadından intikam almayı düşünen Lewis, en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesapladığı bi..

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Sevimli Pandaların Eğlenceli Dansları 00:34

Sevimli Pandaların Eğlenceli Dansları

Bugüne kadar takla attılar, karda oynadılar, yuvarlandılar. Sevimli pandalar her hareketleriyle haber olmayı başardı. Ancak Çin'de bir panda bu kez çıtayı çok yukarılara taşıdı, ritimli hareketlerle dans ederken kameraya..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..