#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tırnaklara Diş Yapmak 01:00

Tırnaklara Diş Yapmak

Oje şekillendirmede her şeyi denedikleri için olayın artık boku çıkmaya başladı tabii. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birleşik Krallık Güven Duyduğumuz Stratejik Ortağımızdır 00:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birleşik Krallık Güven Duyduğumuz Stratejik Ort

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık, güven duyduğumuz stratejik ortağımızdır. Brexit sonrası dönemde de Birleşik Krallık ile her alanda daha fazla iş birliği yapmaya hazırız. dedi...

Düğün Dansı Yerine Boks Maçı Yapan Çift 02:20

Düğün Dansı Yerine Boks Maçı Yapan Çift

Günümüz düğünlerinin büyük modası haline gelen düğün dansında her geçen gün değişik çalışmalar yapılıyor. Bu tatlı çiftimiz de salonda tanışmış olacaklar ki, düğün dansı yerine boks maçı yapmayı tercih etmişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Üç Harfliler Beddua Fragman 01:45

Üç Harfliler Beddua Fragman

Lise arkadaşı olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla aradan geçen yıllara rağmen birbirinden kopmamıştır. Hayatlarında her şey yolundadır; ta ki Havel adında Şaman bir kadınla tanışana kadar. Bir gece Havel ile karşılaştıktan so..

Durumunu Güncelle Orijinal Fragman 01:54

Durumunu Güncelle Orijinal Fragman

Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda diğer öğrenciler tarafından pek de sevilmemiştir fakat te..

Bosna Hersek'te Ramazan Heyecanı Başladı 01:03

Bosna Hersek'te Ramazan Heyecanı Başladı

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Ramazan'ın başlangıcı tüm heyecanıyla kutlanmaya başlandı. Sebil Meydanı'nda toplanan aileler kutlama etkinlikleri için topçu tepesine doğru yürüyüşe geçti. Her yıl düzenlenen etkin..

Maymunun Yavru Kedi Sevgisi 00:37

Maymunun Yavru Kedi Sevgisi

Bu maymun yavruları seviyor ve her gün onlara sarılıyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Tek Başına Bufalo Sürüsünün Ortasına Dalan Aslan 03:09

Tek Başına Bufalo Sürüsünün Ortasına Dalan Aslan

Erkek aslandır, t.şağın hakkını vermiştir. Teker teker gelin bile dememiştir, alayına dalmış ve o günkü kayıntısını çıkartmıştır. Bufalolar, her zaman ki taktikle toplu duruş sergileyip korkutacaklarını sandılar ama bu..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Feci Kaza Kamerada: Hafriyat TIR'ları Kafa Kafaya Böyle Çarpıştı 01:10

Feci Kaza Kamerada: Hafriyat TIR'ları Kafa Kafaya Böyle Çarpıştı

Gaziantep'te ters istikametlerden gelen hafriyat TIR'ları kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki TIR şoförü de hayatını kaybetti...

Aslan Öldüren Bufalo 00:47

Aslan Öldüren Bufalo

Aslan Öldüren Bufalo saldırısı Hayvanlar Alemi kaplan timsah saldırısı kavgası avlanması ve tüm hayvanlar için kanalımıza abone olun yaptığınız her yorum beğeni sizlere daha kaliteli ve güzel videolar sunmamız için bizle..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otelin Yarısını Valizine Sığdıran Turist 01:04

Otelin Yarısını Valizine Sığdıran Turist

Antalya'da turist kadın her şey dahil sistemini yanlış anladı, odada ne bulduysa bavuluna doldurdu. Turistin bavulundan çıkanlar otel çalışanlarını hayrete düşürdü...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı  Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Şerbetli Tatlıların içinde baş rollerde bulunan Türk mutfağının değişmezlerinden harika bir tatlıdır. Her ne kadar şerbetli tatlılardan biraz uzak durmak istesekte bazı zamanlar sözümüzü tutamıyoruz. Hele ki Ramazanda ka..

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Yanardağın Böğründe Piknik Yaparken Patlaması 00:54

Yanardağın Böğründe Piknik Yaparken Patlaması

Tepkiler çok güzel gerçekten. rahatlığa bakılırsa galiba her gün patlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ 06:12

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ

KOLPAÇİNO HD KUMAR SAHNESİ İÇERİSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ GALERİCİLER PIRLANTACILAR AYDEMİR AKBAŞ ŞAFAK SEZER ALİ SÜRMELİ ALİ ÇATALBAŞ HAKAN URAL BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI EFSANE FİLM KONSOL KULÜBÜ KANALIMIZA ABONE OLM..

  • PengoTV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce