#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi 01:27

Parmak Yedirten Lezzeti ile Fırın Patates Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 3 yumurta 250 gr kıyma Tuz, karabiber Kızartmak için ; Sıvı yağ Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.4 adet küp küp doğranmış patates kızgın yağda kızartılır. 2.Uygun bir tav..

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı 11:44

Merve Özkaynak - Takma Kirpik Etkisi için En iyi 10 Maskara Bazı

Sizler için uzun süre her birini kullanarak denediğim en iyi 10 maskara bazını uygulamalı olarak gösterdim, deneyimlerimden bahsettim. Ürünler: Alterra Lash Base https://mevy.co/2D83WY4 Kiko Milano Building Base Coat M..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Murat Ceylan Kendi Rekorunu Kırdı Acun Ilıcalı Günün Yıldızı 91. Bölüm Survivor 2018 03:27

Murat Ceylan Kendi Rekorunu Kırdı Acun Ilıcalı Günün Yıldızı 91. Bölüm

Ödül oyununda Turabi ile karşı karşıya gelen Murat sayının sahibi oldu. Ödül oyununda parkura çıktığı her oyunda sayıyı kazanan Murat'ı Acun Ilıcalı övdü.....

  • BETA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri 04:39

Modern Filmlerin En Güzel Unutulmayan Sahneleri

Modern Filmerin En Güzel Unutulmayan Sahnelerini tek videoda topladık. Film Sahenleri Sırasıyla Şöyle: The Master American Beauty Gravity Mad Max: Fury Road Into the Wild Sunshine Mr. Turner The Wrestler Apocalypse Now ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cepli  Poğaça Tarifi 10:14

Cepli Poğaça Tarifi

malzemeler Bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardağı ılık süt(kesinlikle ilik kullanin) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı maden suyu(yoksa süt yada su kullanabilirsiniz) 2 tane yumurta(beyazı hamura sar..

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gömülecek sırları ve karanlık geçmişleri olan 7 yabancı bir otel odasında bir araya gelir. Onların her şey bitmeden önce kendilerini kurtarabilecekleri son bir şansları vardır. Dehşet Kapanı filminin yönetmeni Drew Godda..

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor 03:39

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor

Her yıl Ramazan ayına özel klipler hazırlayan Ürdünlü reklam şirketi bu yılki klibinde Filistinli küçük bir çocuğun dünya liderlerine yaptığı iftar davetini ele alarak, Filistin ve Suriye'yede Müslümanların yaşadığı sıkı..

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Emin Karadayı - Aldırma Gönül (Otobüs Performansı) 01:28

Emin Karadayı - Aldırma Gönül (Otobüs Performansı)

Metroda, Otobüste, Vapurda her an şarkı söyleyebilen Emin Karadayı büyük ilgi görüyor. İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında söylediği şarkılarla ünlenen Fethiye'li müzisyen son dönemde sosyal medyada ilgi odağı oldu...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:18

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İşini çok iyi yapmak için uğraşan bir yönetmen kendini geliştirmek için genelde insanlarla zaman geçirerek tecrübe ve o anların duygularını yakalamaktadır. Bir gün yine aynı bu şekilde bir erkekler bir gün zama..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca 00:59

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca

Her zaman ortamı coşturan içimizi kıpırdatan roman havasına kanun çalan amcamız farklı bir boyut getirmiş ve ingilizce söylemiş...

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hilmi Cem Atışlarda Şov Yaptı 93. Bölüm Survivor 2018 01:17

Hilmi Cem Atışlarda Şov Yaptı 93. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık oyununda Adem ile karşı karşıya gelen Hilmi Cem, atışlarda şov yaptı. Yaptığı her atışta başarılı olan Hilmi Cem sayıyı aldı.....

  • BETA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 5. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı 01:06

Avustralya Açık'ta Türkiye'nin Gururu Yankı

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın gençler kategorisi tek erkekler ikinci tur maçında Çekya'dan Dalibor Svrcina'yı 2-0 yenen 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel üçüncü tura yükseldi. Yankı Erel, Melbourne kentinde dev..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

7 Yaşındaki Trans Çocuk 00:31

7 Yaşındaki Trans Çocuk

ABD'nin Los Angeles şehrinde her yıl haziran ayında yapılan onur yürüyüşüne katılan 7 yaşındaki trans çocuk Milan Tyler damgasını vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce