#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Kaslı ve Topuklu Halay 00:11

Kaslı ve Topuklu Halay

Düğünde çekilen halayda kameraya yansıyan abla kaslı vücudu ile gücünü sergilemiş. Görenlere her kuşun eti yenmez diyor adeta.....

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Durmak Bilmeyen Damacana Pompası 00:27

Durmak Bilmeyen Damacana Pompası

Damacanadan su almak istediğimizde her seferinde bardağa dolan sudan daha fazlasının yere dökülmesiyle sonuçlanan olayı tiye alan genci izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin Malı M16 02:33

Çin Malı M16

Her şeyi kopyalamakla üstlerinde olmayan çin şimdi de bir amerikan efsanesi olan m16 silahını kopyalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alkışlandığını Zanneden Eskici Dayı 00:24

Alkışlandığını Zanneden Eskici Dayı

Ülkemizde her akşam saat 21:00 evlerin balkonundan ve penceresinden sağlık çalışanlarına yapılan teşekkür alkışını bu eskici dayı üzerine alınmış...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstiklal Marşı Okunduğunda Ayağa Kalkan Tavşan 00:58

İstiklal Marşı Okunduğunda Ayağa Kalkan Tavşan

Adana’da bir ailenin evde beslediği tavşan İstiklal Marşı her okunduğunda arka patilerinin üzerinde ayağa kalkıp, marş bitinceye kadar da ayakta bekliyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Saanen Keçisi Süt sağım saati 03:29

Saanen Keçisi Süt sağım saati

Her şey cok güzel de temiz olmaları bir başka güzel pamuk gibiler. Maşallah..

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun 00:50

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun

Her koşulda çalışmaya, üretmeye devam tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun. #türktraktör #DünyaÇiftçilerGünü #iyileşeceğiz..

  • PengoTV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hangi arabayı sürdüğünüz önemli değil, Önemli olan Faydası ! 00:40

Hangi arabayı sürdüğünüz önemli değil, Önemli olan Faydası !

Hangi arabayı sürdüğünüz önemli değil, her ikisinin de faydaları var...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe 04:16

Kenan Doğulu - Vay Be (Official Video) #VayBe

Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER DÜĞÜMLERİ HER TARAFTA YARIM SÖZLER DÜŞÜNMEDİM DEĞİ..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Hayalet Hikâyeleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Profesör Goodman doğaüstü olaylara, hayaletlere ve ölümden sonraki yaşama inanmayan bir akademisyendir. Şüpheci bir psikolog olan Goodman, bu düşüncesini sarsacak türden olaylar yaşadığında ise her şey bir anda değişiver..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Introducing Gunjan Saxena: The Kargil Girl | Janhvi Kapoor | A Netflix Original Film | Netflix India 01:11

Introducing Gunjan Saxena: The Kargil Girl | Janhvi Kapoor | A Netflix

Gunjan flew, so we could soar.nn‘Gunjan Saxena: The Kargil Girl’ is the inspiring tale of a simple girl who went to remarkable lengths to achieve her dreams.nExperience this magical tale, coming soon, only on Netflix.nnF..

Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele 01:17

Marmaray ve YHT'de Virüsle Mücadele

Korona ile mücadelede bazı tedbirler hiç aksatılmıyor. Günde milyonlarca yolcunun kullandığı yüksek hızlı tren ve Marmaray vagonları her gün dezenfekte ediliyor...

Hintli Adamın Çılgın Yüz Dansı 00:09

Hintli Adamın Çılgın Yüz Dansı

Hintli adam sadece mimiklerini kullanarak yaptığı dans ile ilgi odağı olmuş. Adam yüzünün her hattını kullanıp ortaya müthiş bir dans çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

İstanbullular Maskesiz Adım Atamayacak 01:28

İstanbullular Maskesiz Adım Atamayacak

Yetkililer her gün uyarsa da bir türlü alışkanlık haline getirilmeyen maske kullanımı 3 büyükşehirde daha zorunlu hale getirildi. İstanbul, Ankara ve Bursa’da açık alanlarda maske takmayanlara adli işlem uygulanacak...

Lost in Random – Official Teaser Trailer 01:25

Lost in Random – Official Teaser Trailer

Welcome to the world of Random, a dark kingdom where every citizen’s future is determined by the roll of a dice. Will you be defeated by your fate or embrace chaos and learn to make it work in your favor? Embark on a jou..