#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Itaewon Class 1.Sezon 16.Bölüm 1:27:10

Itaewon Class 1.Sezon 16.Bölüm

Yi-seo, her şeye bir son vermenin peşinde olan Geun-won'dan kaçar. Paramparça olan mirasını kurtarmak için çırpınan Dae-hee, DanBam'a gider...

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun 02:18

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kut

Şanlı tarihimizin ayrılmaz parçası, kutlu zaferlerimizin mimarı, her zaman görevinin başında ve asil milletimizin emrinde olan Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın 2229’uncu kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!..

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı 00:03

İşini Severek Yapan Maraş Dondurmacısı

Maraş dondurmacısı ve TikTok kullanıcısı olan Mehmet isimli adam müşterileri ile birlikte karşılıklı dans ediyor. Hemen hemen her müzikte dans eden ve müşterilerine keyif dolu anlar yaşatan adamın o anlarını izliyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Çanta ile Birbirini Fena Şakalayan Arkadaşlar 34:09

Çanta ile Birbirini Fena Şakalayan Arkadaşlar

Aralarında çantayı yüze vurma akımı başlatan arkadaşlar bunu her fırsatta yapmış. O anlarda kameraya almışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video) 02:35

Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video)

Sözler: Soğuk yatağın sen tarafı Duymak istemem bir yalanı dudaklarından, kapansın en günahkar duamsın benim Donuk kalbimin sen tarafı ziyan ruhumdan son kalanım sensin, sana iyi bakarım ellerin mucizeler yaratır senin ..

Salgında Kritik İki Ay! 01:26

Salgında Kritik İki Ay!

Temmuz ayında koronavirüs vaka sayısının 100’ün altına inmesi hedeflenirken, Haziran ayında başlayan normalleşme süreci ile birlikte beklenen tablo gerçekleşmedi. ‘Virüs bitti, her şey normale döndü’ yanılgısına düşüldüğ..

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı 03:35

Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı

Şanlıurfa’da termometreler 46 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar sıcaktan korunmak ve serinlemek için her yolu denedi...

Elazığ'da ateşin kahramanı itfaiyeciler, haftada 160 yangına müdahale ediyor 05:53

Elazığ'da ateşin kahramanı itfaiyeciler, haftada 160 yangına müdahale

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da yaz ile birlikte yangınlar arttı, ateşin kahramanları olarak bilinen itfaiye ekipleri yoğun mesai harcamaya başladı. 24 saat esasına göre çalışan itfaiye ekipleri, kentte son aylar..

Dağa Taşa Resim Yapıyor 03:01

Dağa Taşa Resim Yapıyor

Dağ, taş, ağaç, gazoz kapağı, asma kilit, bulduğu her şeyin üzerine resim çiziyor. Çoban ressam resim yeteneğini doğadaki nesnelerin üzerinde sergiliyor..

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Filipinler'de Corona Virüs Kontrol Noktası 01:25

Filipinler'de Corona Virüs Kontrol Noktası

Filipinler'de yeni tip corona virüs vaka sayısı her geçen gün artış gösterirken. Bir mahallede girişe kontrol noktası koyan mahallelinin önlemlerini izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüksek Tepeden Suya Atlayan Kızın Acı Sonu 00:17

Yüksek Tepeden Suya Atlayan Kızın Acı Sonu

Suya yüksek bir tepeden atlayış yapan kız çok kötü çakılmış ve bir süre kendine gelememiş. Çevredeki erkeklerden biri her ihtimale karşı kızın yanına atlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı! 01:18

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı!

Oxford'un Aşısının Fiyatları Açıklandı! Aşı fiyatının her bir doz için 3 ila 4 dolar arasında olacağını söyleyen Fernandez, aşı geliştiricilerin Meksika merkezli Carlos Slim Vakfıyla yaptığı bu anlaşma sayesinde Latin A..

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor 01:15

Yarın Salgına Karşı Büyük Denetleme Geliyor

81 ilde yarın kapsamlı korona denetimi yapılacak. Bu amaçla İçişleri Bakanlığı valiliklere genelge gönderdi. Valilerin de katılacağı denetimlerde her yer tek tek incelenecek...

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı 07:13

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı

Daha önceki pandispanya tarifimizde ve pasta kreması tarifimizde bu tarifimizde kullandığımız pastanın kreması ve pandispanyası nasıl yapılır sizlerle detaylı olarak bu tarifimizde krem şantilerin, pasta kekinin hazırlan..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:06

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Sensizliğe Her Sabah Uyanır Sadece Bakarım Gözlerimi Sımsıkı Kapar Çaresiz Allaha Haykırırım Yalvarırım Yanarım Kim Ne Dese Kanarım Kaybetmem Umutlarımı Yine Açar Yine De Bakarım Sığınıp Yağmura Yağarım Beraber Damlala..

Açacak İşlevi Gören Kedi 00:18

Açacak İşlevi Gören Kedi

Kediler sosyal medyada paylaşılan ilginç videolar ile her zaman listelerde bir numara. Bu kedide açacak olarak kullanılabilir...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce