#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Yunanistan Hükümet Sözcüsünden Küstah Tehdit 01:13

Yunanistan Hükümet Sözcüsünden Küstah Tehdit

Doğu Akdeniz'de gerilim her an yükselirken, Atina skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi...

Jose Sosa- “Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok gururluyum” 10:03

Jose Sosa- “Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok gururluyum”

Fenerbahçe’nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, sarı-lacivertli takımda olmaktan dolayı çok gururlu olduğunu ifade ederken, Fenerbahçe için hedeflerin her zaman en yüksekte olması gerektiğini belirtti...

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Fırat Yıldırım - Ahımdır Aşk 04:13

Fırat Yıldırım - Ahımdır Aşk

Ahımdır Aşk şarkı sözleri ile Kim bilir belkide uyumuyor Sensiz zaman hiç geçmiyor x2 Her bir anda gelen zaman da Senimi arıyor Günlerin geçti gözümden Gecelerim yangın Yüreğin anlamıyor Sessiz ve sakin oturmuş b..

Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Akbaşlar tehlikede 03:34

Akbaşlar tehlikede

Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün önünü kesti 01:27

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün

Esenler'de her sabah İETT otobüsü beklediğini ancak yoğunluktan dolayı binemediğini iddia eden bir kadın otobüsün önünü kesti. Dakikalarca otobüsün gitmesine izin vermeyen kadına çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi...

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin 03:55

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin

Delirirsin Dememiştin şarkı sözleri ile Görmeseydim duymasaydım Tutmasaydım beyaz ellerini Anlamazdım gidişini Görmeseydim güzel gözlerini Olmuyor gülüm sensiz olmuyor Bu can bedende durmuyor Olmuyor aşkım bir tanem..

41 kere maşallah! Tezgahlarda 41 gündür palamut bolluğu 03:57

41 kere maşallah! Tezgahlarda 41 gündür palamut bolluğu

Karadeniz’de yaşanan balık bolluğu tezgahlara yansıdı. Palamutun tezgahları süslediğini belirten balıkçı Kenan Balcı, “Her taraftan balık fışkırıyor. Tut tut bitmiyor dedi...

300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Babasıyla Asansörde Kalan Çocuk 00:11

Babasıyla Asansörde Kalan Çocuk

Asansörde kalma korkusu her asansöre bindiğimizde aklımıza gelir. Babası ile asansöre binen bu çocuğun başına bu olay gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 211 görüntüleme
  • 4 yıl önce
300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası 02:39

Salgın Döneminde Eğitimin Yeni Yol Haritası

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçildiğinden bu yana okullarda can sıkıcı bir durumla karşılaşmadıklarını söyledi. Her okulda Kovid-19 ekiplerinin olduğunu vurgulayan Selçuk, nihai hedefin tamamen yüz ..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 4 yıl önce
74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU 13:45

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU

Sürekli aynı giysileri giymek sıkıcı olabiliyor. Fakat bazen eskilerimizi atmayı da istemeyiz çünkü her şey günü gelince yine moda olur. Bu videoda size şahane kendin yap fikirleri ve eski giysilerinizi geri dönüştürüp y..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce