#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:14

Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Gülen Adam izle , Gülen Adam full izle , Gülen Adam hd izle , Gülen Adam türkçe dublaj izle , Kemal Sunal gibi bir devin en önemli filmlerinden birisi de Gülen Adam 1989 olmaktadır. Özellikle de bu filmin sahip olduğu he..

  • PengoTV tarafından
  • 4.794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular 01:52

Ömer Halis Demir Bebek İçin Seferber Oldular

Kars'ta kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan 4 aylık Ömer Halis Demir Ulçay için ekipler seferber oldu...

Şırnak'ta Askeri Helikopter Düştü 01:47

Şırnak'ta Askeri Helikopter Düştü

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Cougar tipi helikopter kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, Cougar tipi helikopterin havalandı..

Kars Kara Teslim Oldu 01:21

Kars Kara Teslim Oldu

Kars'ta etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde yerini kar ve tipiye bıraktı. Hayvanları arazide otlatan çobanlar tipiye hazırlıksız yakalandı.Kars'a beklenen kar geldi. Son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar ya..

Cilt Kanseri Ölümcül Bir Hastalık Mı 01:12

Cilt Kanseri Ölümcül Bir Hastalık Mı

Üç tipi olan cilt kanserinde bazal hücreli cilt kanseri sadece bulunduğu yeri tahrip edip büyüyebilen fakat ölümcül olmayan bir kanser türü. Erken teşhisin çok önemli olduğu spinal hücreli kanser türü vücudun diğer kısım..

  • NABIZ tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diş Beyazlatma Ne Kadar Sürer 01:21

Diş Beyazlatma Ne Kadar Sürer

Diş beyazlatma işlemi iki farklı yöntemle yapılıyor. Ofis tipi diş beyazlatma işlemi muayenehane koşullarında, doktor kontrolünde yapılıyor. Birer hafta aralıklarla 20 dakikalık seanslarla, yaklaşık iki seansta tamamlanı..

  • NABIZ tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı 02:47

Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı

Rusya bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bulunan Erebuni Havaalanı'na AN 124-100 tipi askeri nakliye uçağı ile 8 adet Mi-8 ve Mi-24 tipi askeri helikopterlerin sevk edildiğini bildirdi. Helikopterlerin ulaşılması zor..

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı 00:20

İngiliz Jetleri Rus Savaş Uçakları İçin Havalandı

İngiliz jetleri, Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait 2 adet Tupolev TU-160 tipi bombardıman uçağının Britanya hava sahasına yaklaşması üzerine havalandı. İngiltere Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Typhoon tipi jetler..

Yüz Şekline Göre Kontür Uygulaması 02:48

Yüz Şekline Göre Kontür Uygulaması

Herkesin yüz tipi birbirinden farklıdır. Bu yüzden farklı tiplere farklı kontür uygulaması yapılmalıdır ki kusursuz bir makyaj oluşsun... Çünkü kontür, yüzde istenmeyen yerlerin gölgede bırakılarak kapatılması için yapıl..

  • ANKA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Gucci Mane - Icy Lil Bitch 04:07

Gucci Mane - Icy Lil Bitch

[Intro] (Zaytoven) Burr, Ziggy Burr, Gucci Wop [Hook] She an icy lil bitch, the bitch is so icy Burr, burr, burr, burr But she a sheisty lil bitch, the bitch is so sheisty Bling-bling, bling-blaow She an icy lil bitch, ..