#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Gucci Mane - Nicki Minaj - Make Love 04:49

Gucci Mane - Nicki Minaj - Make Love

Gucci Mane - Nicki Minaj - Make Love Şarkı Sözleri Nicki Minaj & Gucci Mane] Uh, Gucci Wanna make love, love, love [Verse 1: Gucci Mane] King of the skreets And when these suckas see me, they should bow to my feet And k..

Orrey Mon Full Video - Ayushmann Khurrana , Ritabhari Chakraborty 05:24

Orrey Mon Full Video - Ayushmann Khurrana , Ritabhari Chakraborty

OREY MON SONG LYRICS – AYUSHMANN KHURRANA Aankhon Ne Jo Sapna Dekha, Chal Dil Use Pura Karein, Sapne Mein Jo Rang Dekhe, Aja Hakikat Mein Woh Rang Bhare. Tinka Tinka Bunte Hai Chal Khaabon Ka Ghosla. Orrey Mon Boli S..

  • PengoTV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez  Booty 04:16

Jennifer Lopez Booty

JENNIFER LOPEZ LYRICS Booty (feat. Pitbull) [Intro - Jennifer Lopez & Pitbull:] Big, big booty What you got a big booty Big, big booty What you got a big booty Big, big booty What you got a big booty Big, big booty Wh..

Aerosmith  Janie's Got A Gun 05:29

Aerosmith Janie's Got A Gun

Dum dum dum, honey what have you done? Dum dum dum, it's the sound of my gun Dum dum dum, honey what have you done? Dum dum dum, it's the sound Janie's got a gun Janie's got a gun Her whole world's come undone From looki..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 hafta önce
Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle 1:14:33

Bu İkiliye Dikkat Banu Alkan Film İzle

Filmde, aynı yerde tatil yapan iki kadının yaşadıkları konu edilir. Babası öldükten sonra Banu, aile şirketinin başına geçer. Bu süreçte anlaşamadığı eşi Nusret’le de boşanır. Daha sonra bir tatil köyüne tatile gider. Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj 03:00

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj

ABD’deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları, deniz süngerinin Dünya’da ortaya çıkan ilk hayvan olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Araştırmacılar, deniz süngerinin 540 milyon yıl önce başlaya..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Indila Love Story Lyrics İn Both French And English 04:44

Indila Love Story Lyrics İn Both French And English

A lost soul, He lives but hardly talks He is waiting for her, In front of this photo of former times He, he is not crazy He believes in it, that's all He sees her everywhere Standing, he is waiting for her A rose in his ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Deine Liebe 04:21

Muhabbet - Deine Liebe

Aşkın Hissediyorum aşkını Hissediyorum her yerde Nereye gittiğinin önemi yok Hissediyorum Hissediyorum her yerde Nerede olduğunun da bir önemi yok Çok şey kaybettim Aradaki ayrımı ise biliyorum İçimdeki sese güvenebil..

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ? 03:12

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ?

Lyrics for Downtown by DJ Battle feat. Lexy Panterra I went to the moped store, said, Fuck it. Salesman's like What up, what's your budget? And I'm like Honestly, I don't know nothing about mopeds. He said I got t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Poşet Nasıl Üretilir 05:00

Poşet Nasıl Üretilir

Nasıl Üretilir? Gündelik hayatımızda her an karşımıza çıkan ürünlerin nasıl yapıldığı sorusuna cevap veriyor... Nasıl Üretilir? TRT Okul'da.....

  • JET TV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efe Koçyiğit'in Çirkinlik Akımına Katılması 00:42

Efe Koçyiğit'in Çirkinlik Akımına Katılması

Son zamanlarda her yerde karşımıza çıkan ufak fenomen çitos Efe bu akımdan da geri kalmamış. İzliyoruz efem.....

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce