#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

Efsane Karate Nakavtı 00:13

Efsane Karate Nakavtı

Karate maçları çok sık karşımıza çıkan şeyler değildir. O yüzden bu tarz teknikleri pek fazla görmeyiz. Bu sporcu ayağının dış kısmıyla rakibini şaşırtarak yarım saniyede yerle bir ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
200 Metreden Basket Atarak Dünya Rekoru Kıran Adam 02:10

200 Metreden Basket Atarak Dünya Rekoru Kıran Adam

Birbirinden ilginç videolarıyla karşımıza çıkan How Ridiculous ekibi bu defa bir dünya rekoruna imza attı. 200 metre yükseklikten basket atmayı başaran ekibin Darek Herron isimli üyesi dünya rekoru kırdı...

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Galaxy Note 8 İncelemesi 30:42

Samsung Galaxy Note 8 İncelemesi

Samsung Galaxy Note 8 incelemesinde yenilenen S Pen ile karşımıza çıkan yeni nesil iş telefonunun özelliklerine ve performansına yakından bakıyoruz..

  • BETA tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

İyi Oynayan Kazanır! Dans Ederek Yapılan Futbol Maçı Discofoot 01:28

İyi Oynayan Kazanır! Dans Ederek Yapılan Futbol Maçı Discofoot

Bu oyun kötü oynayanların oyunu değil! Oldukça eğlenceli gözüken yeni bir futbol türü olarak karşımıza çıkan discofoot yönteminde topu kaleye göndermeniz için dans etmeniz gerekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez En Kapatıcı Fondötenin Türk Versiyonu Gerçekten İşe Yarıyor Mu  New Well İnceleme 09:43

Sebile Ölmez En Kapatıcı Fondötenin Türk Versiyonu Gerçekten İşe Yarıy

Sürekli Facebook veya instagramda karşımıza reklamları çıkan New well markasının fondötenini denedim. Gerçekten işe yarıyor mu? Ben de nasıl durdu? Tüm yorumlarımla sizlerle...

Gaspçı Ayetel Kürsi Satıcısının Besmele Çekememesi 01:26

Gaspçı Ayetel Kürsi Satıcısının Besmele Çekememesi

Adım başı karşımıza çıkan ve tacizleriyle bunaltan Ayet el Kürsi satıcılarından Hüseyin T. 'gasp' suçundan gözaltına alındı. Gazetecilerin soru bombardımanıyla karşılaşan gaspçı din satıcısı 4 kez hacca gittiğini iddia e..

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sırtında Yanan Soba İle Gezen Adanalı 00:33

Sırtında Yanan Soba İle Gezen Adanalı

Adana'da daha önceleri kendisini dolandıranları afişle ifşa ederken karşımıza çıkan Osman Aslan isimli vatandaş şimdi de soğuk havalara bulduğu ilginç yöntemle karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hadise'nin Ela Dansı Olay Yarattı - Sosyal Medya Yıkıldı 02:14

Hadise'nin Ela Dansı Olay Yarattı - Sosyal Medya Yıkıldı

Ünlü şarkıcı Hadise dün gece yarısı Instagram'dan paylaştığı video ile bir anda sosyal medyada gündem oldu. Reynmen'in Ela şarkısını arka fonda kullanan Hadise, kendine has dansıyla ortalığı kasıp kavurdu! Twitter'da d..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kemal Sunal'ın Garip Filminde Fatoş Karakteri İle Akıllara Kazınmıştı Yıllar Sonra İse 15:10

Kemal Sunal'ın Garip Filminde Fatoş Karakteri İle Akıllara Kazınmıştı

Karşımıza birçok dizide ve filmde çıkan oyuncuların şimdiki hallerine yakından bakmak ister misiniz? İnanın, büyük bir ilgi ve hayranlıkla izlediğiniz o oyuncuların son hallerini görünce çok şaşıracaksınız... Kemal Sunal..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çiçeği Satamayınca Beddua Eden Çiçekçi Kız 00:15

Çiçeği Satamayınca Beddua Eden Çiçekçi Kız

Bir sahil kenarına çıktığımızda illaki karşımıza çıkan çiçekçi kızlardan biri yine ısrarla birine çiçek satmak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Ağlama Efektiyle Acayip Eğlenen Gelin ile Damat 00:10

Ağlama Efektiyle Acayip Eğlenen Gelin ile Damat

Sosyal medya platformları İnstagram ve TikTok'ta sıkça karşımıza çıkan ağlama efekti bir düğünde gelin ile damat tarafından uygulanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çalı Kılığına Giren Adam Yoldan Geçenleri Korkutuyor 00:17

Çalı Kılığına Giren Adam Yoldan Geçenleri Korkutuyor

Sosyal medyada sıkça karşımıza çıkan bu şakayı. Bir adam da uygulamak istemiş. Çalı kılığına giren adam yoldan geçenleri korkutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.401 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Dünya, Çin roketini takip ediyor 01:47

Dünya, Çin roketini takip ediyor

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklanmıştı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var. İtalyan gökbilimci Gianluca Ma..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Hande Yener - Kuş 04:03

Hande Yener - Kuş

Hande Yener - Kuş Müzik Dinle Şarkı Sözü Kalbini aç gözünü kapa Üzerine yağsın aşk lapa lapa Takılma bırak keyfine bak Öğreneceğiz hata yapa yapa Aşk denen şey lafla olmaz Sevene yok itirazım Çıkar gelir adres sormaz..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..