#Her mağazada karşımıza Çıkan 13 müşteri tipi

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler 10:01

İfritler Cehennemi Dünyada İsteyen Cinler

Onlar tüm aleminin en acımasız ve en tehlikeli cinnileri. İfritler… Öyleki diğer bütün cinler onlardan çekinirler. Eski alimlerin anlattıklarına göre bazı melekler dahi ifritlerle karşılaştıklarında yollarını değiştirir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti 03:10

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti

Middlesbrough 1-2 Arsenal (Maç Özeti - 17 Nisan 2017) Sıkıntılı günler geçiren Arsenal, Middlesbrough deplasmanında iki yıldızıyla üç puana uzandı. Premier Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında lige tutunma mücadelesi ver..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doru  Fragman 01:52

Doru Fragman

Doru her şeyden habersiz sürüsüyle yaşayan bir attır. Sürüde tesadüfen eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri öğrenmesiyle birlikte Demirkır’la da tartışır. Yaşadıkları vadiden dışarı çıkan Doru'nun peşin..

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası 01:01

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası

Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntülerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın Bodrum tatili sürüyor. Dereköy de..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia! 02:17

Murat Başoğlu Hakkında Şok İddia!

Murat Başoğlu hakkında şok iddia! Henüz yeğeni 15 yaşındayken... Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Murat..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar 01:39

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar

Teknede yeğeniyle fotoğrafları çıkan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Bermek, ilk kez röportaj verdi.. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşadığı yaz boyu iddia edilmişti. Tekne..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

Evkur Yeni Malatyaspor  Trabzonspor Maçının Özeti 03:51

Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Malatya'ya galibiyeti getiren golü ilk yarının uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu kendi kalesine attı. 31. d..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Rüzgar Fragmanı 01:53

Rüzgar Fragmanı

35 yaşındaki Ece, çocuk bezi üreten bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in ..

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 00:56

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 01:43

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:00

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Diz kireçlenmesinin ilk belirtileri yorgunlukla ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Daha sonra bu ağrı giderek şiddetini artırır, günün hemen her saatinde hastayı raharsız etmeye başlar. Başlangıçta uzun süre hareketsiz kaldı..

  • NABIZ tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..